Bildirim
muhabbet kuşumun çözemediğim hastalığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yardımcı olacak yok mu koca forumda -
ne zaman döktüler. tüy döökümüne girmiş olabilir -
yavru yaptıktan sonra . yuvada otura otura oluyor galiba. ama şimdi yavrular büyüdü, 20 günlükler ve dişinin de bugün kulak tüylerinin biraz fazlalaştığını farkettim.durumu iyiye gidiyor gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: mr07
yavru yaptıktan sonra . yuvada otura otura oluyor galiba. ama şimdi yavrular büyüdü, 20 günlükler ve dişinin de bugün kulak tüylerinin biraz fazlalaştığını farkettim.durumu iyiye gidiyor gibi.
normal tüy dökümü yeni çıkıyor -
çok üzgünüm. koskoca adam ağladım. dişi hasta diyordum. 2 saat önce erkeği ölü buldum. iki yavruyla dişi yalnız kaldı. önerisi olan varsa dinleyebilirim. sağ olun
-
niye öldü hiç anlamadım. yemini değiştirmiştim bugün sürekli aynı yem olmasın diye. normalde bu kanarya yemi diye bilinen yemle gidiyorduk. bugün ak darı aldım ondan verdim. karışık da verdim . ondan olmuş olabilir mi? dişi de yedi ama ona bir şey olmadı. :((8 -
üzücü bi durum. yem değişiminden olcağını pek sanmıyorum bilemediğiniz bi vardı belki kuşun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X