Şimdi Ara

muhabbet kuşumun çözemediğim hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuşum kuluçkada,daha doğrusu,iki yavrusu var . 4 yumurta yaptı ikisi çıktı. ama kulak çevresindeki tüyler döküldü. bu niye olur ? yuva kafes vs temiz. bit falan yok. (kuşlarım mama yemezler.)

muhabbet kuşumun çözemediğim hastalığımuhabbet kuşumun çözemediğim hastalığı

• yardımcı olacak yok mu koca forumda
  • ne zaman döktüler. tüy döökümüne girmiş olabilir
  • yavru yaptıktan sonra . yuvada otura otura oluyor galiba. ama şimdi yavrular büyüdü, 20 günlükler ve dişinin de bugün kulak tüylerinin biraz fazlalaştığını farkettim.durumu iyiye gidiyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr07

yavru yaptıktan sonra . yuvada otura otura oluyor galiba. ama şimdi yavrular büyüdü, 20 günlükler ve dişinin de bugün kulak tüylerinin biraz fazlalaştığını farkettim.durumu iyiye gidiyor gibi.

normal tüy dökümü yeni çıkıyor
  • çok üzgünüm. koskoca adam ağladım. dişi hasta diyordum. 2 saat önce erkeği ölü buldum. iki yavruyla dişi yalnız kaldı. önerisi olan varsa dinleyebilirim. sağ olun
  • niye öldü hiç anlamadım. yemini değiştirmiştim bugün sürekli aynı yem olmasın diye. normalde bu kanarya yemi diye bilinen yemle gidiyorduk. bugün ak darı aldım ondan verdim. karışık da verdim . ondan olmuş olabilir mi? dişi de yedi ama ona bir şey olmadı. :((8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    üzücü bi durum. yem değişiminden olcağını pek sanmıyorum bilemediğiniz bi vardı belki kuşun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.