Şimdi Ara

muhabbet kuşumun ayağı kapı koluna sıkıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kuşumun bir 20 dakika önce sağ ayağı kapının koluna sıkıştı (bize göre sol), (aslında tam olarak goremedik ama kapının kolunda durduğu için ve kapı açıldıktan sonra bağırmaya başladığı için böyle olduğunu düşünüyorum) ilk başta ayağını bir kere havada tuttu acıdığı belliydi daha sonra indirdi bastı şu an resimlerde de olduğu gibi basabiliyor, elimi kavrayabiliyor, kafesinin tellerine yapışabiliyor ayaklarıyla. sizce kırık olabilir mi? biraz yamuk duruyor, kırıksa ne yapmalıyım? veterinerler yaşadığım yerde kuşlardan çok anlamıyor gibiler yanlış bir şey yapılmasından korkuyorum, ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kırık gibi durmuyor. Olsaydı ayağını sürekli karnına çekerdi. Kırık bile olsa, kuşlar sıcak kanlı canlılar olduğu için evde atellemek bile çabucak iyileşmesini sağlar.

Komşunun kedisi kanaryamın kafesini devirmiş, bir kaç pençe atıp ayağını koparacak duruma getirmişti. Batikon sürüp sıkı sıkı sarıp bantladım kısa sürede düzeldi, yıllarca yaşadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 14 Eylül 2024; 13:36:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.