Şimdi Ara

Muhabbet kuşumu korkuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz gagasındaki siyahlık ve başındaki çizgileri kaybolmamış yavru bir muhabbet kuşum var.Bu gün alışımın 3. günü.Fakat dün yani 2.gün bir hata yaptım.Kafesin içinde elime almaya çalıştım,hayvanda korktu.Bu gün daha ürkek davranıyor bana karşı.Beni görünce tüneğin öteki taraflarına falan kaçıyor.Eskiden bu tür bir hareketi yoktu.Yapabildiğimce hayvanla konuşmaya,sohbet etmeye çalışıyorum ilk 2 gün bu kadar ürkmüyordu.Durum düzeltilebilir mi ve nasıl ?

• Avucuna yem koy azcık. Kafesin içine sok elini. Hiçbir hareket yapmadan bekle. Yem yemeye başladığında ise elini yavaşça geri çek. Eline çıkmasını sağla. Ama ani bir hareket yapma. Tedirgin davranır çünkü. Elinden indirirkende göğüs tarafı tüneğe gelicek şekilde götür elini. Tüneğe çıksın. Elini yavaşça çıkar.

Ayrıca sürekli görüyorum yok bir kez elinize alırsanız nefret eder, korkar, bir daha size yaklaşmaz gibi. Sanırım bunları okuyup böyle düşünmeye başladınız. Karşınızdaki bir canlı. Güvensiz olduğunu hissettirmeyin ve avcunuza alcağınız zaman nasıl tutmanız gerektiğini öğrenin. Bazı zamanlar avucunuza almanız gerekebilir muhabbet kuşunuzu. Sadece korkmamasını sağlayın. Ben muhabbet kuşumu kafese sokarken bazen alırım avucuma. Eğer yanlış bir şey yaptıysam ısırır, fakat 5dk sonra yine kendini sevdirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest Account -- 4 Temmuz 2012; 20:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Avucuna yem koy azcık. Kafesin içine sok elini. Hiçbir hareket yapmadan bekle. Yem yemeye başladığında ise elini yavaşça geri çek. Eline çıkmasını sağla. Ama ani bir hareket yapma. Tedirgin davranır çünkü. Elinden indirirkende göğüs tarafı tüneğe gelicek şekilde götür elini. Tüneğe çıksın. Elini yavaşça çıkar.

ayrıca sakın kuşu zorla tutmaya çalışma ona biraz güven vermelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.