Şimdi Ara

Muhabbet kuşum uçmak istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhabbet kuşunu alalı 2aya yakın oldu.1.5aylıkken aldım.Parmağa omuza felan ben kondurunca geliyor ama diyelim saldığımda evde perde vb. gibi biryerde durup bakınıyor etrafa sürekli ben dokunmasam uçmuyor.Neden böyle yapıyor olabilir sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dolap üstü gibi bir noktası olması lazım . perdenin oraya gidiyorsa odayı tam alısamamıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

dolap üstü gibi bir noktası olması lazım . perdenin oraya gidiyorsa odayı tam alısamamıstır

Odada her yere konuyor dolap üstüne,bilgisayar monitörüne,kapıya felan yani gördüğü her yere konuyor.Ama konduğu yerden kıpırdamak istemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambot

quote:

dolap üstü gibi bir noktası olması lazım . perdenin oraya gidiyorsa odayı tam alısamamıstır

Odada her yere konuyor dolap üstüne,bilgisayar monitörüne,kapıya felan yani gördüğü her yere konuyor.Ama konduğu yerden kıpırdamak istemiyor.

normaldir kuş bakışı yapıyor sürekli uçmazlar yüksek yerleri severler tabi perdede vs oldumu elle çünkü perdede ayağı yere basmıyordur. dolap üstüne vs kondumu bırak kalsın öyle kapıya vs dikkat et kaçmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gambot

quote:

normaldir kuş bakışı yapıyor sürekli uçmazlar yüksek yerleri severler tabi perdede vs oldumu elle çünkü perdede ayağı yere basmıyordur. dolap üstüne vs kondumu bırak kalsın öyle kapıya vs dikkat et kaçmasın

Sağolun.O zaman zorlamama gerek yok uçması için normal karşılayacağım yani Birde kafesten pek çıkası yok mesela çıldırıyor kafesin içinde çıkmak için demirleri ısırıyor bazen.Ama kafesi açıyorum çıkmıyor gelmiyor istediği halde. kendim çıkarıyorum bir kez uçup geri kafesine giriyor kendisi.

• 7-24 açık kalsa imkan varsa iyi olur. istedigi zaman girip çikarlar dısarıda tek başına ne yapsın kuş :) cam filan varsa perdiye aç camdan baksın dısarıdaki kuşlara kaçmasın dikkat et yinede her gün sal 1-2 tur atsin kuş bakışı yapsın kalsın odada.
  • quote:

7-24 açık kalsa imkan varsa iyi olur. istedigi zaman girip çikarlar dısarıda tek başına ne yapsın kuş :) cam filan varsa perdiye aç camdan baksın dısarıdaki kuşlara kaçmasın dikkat et yinede her gün sal 1-2 tur atsin kuş bakışı yapsın kalsın odada.

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.Hergün birkaçkere salıp ilgileniyorum alışıyor yavaş yavaş bakalım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.