Şimdi Ara

Muhabbet kuşum tüyleri kabarık uyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Acil bi şekilde cevaplarsanız çok sevinirim çünkü kuşumu veterinere götürmeyi düşünüyorum. Kuşum geleli daha 4 veya 5 gün oldu cinsiyeti erkek dün sabahtan itibaren çok hareketliydi sabahları 6'dan itibaren hep ötüyordu. Dün ben evde olmadığım sırada kendisi kafesten çıkmış ve evin içinde uçmuş hep 4 saat evde değildim ben kaçıp gittiğini düşünmüştüm fakat montların arasından çıktı. Hemen kafese geri koydum ve yem yemeye başladı uyudu sonra. Bugün çok hareketsiz tüyleri kabarık bi şekilde hep uyuyor neden böyle acaba bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun :((((

• Odanın ısı durumu nasıl gözleri ve gagası sulanıyormu. Bu belirtileride var ise kritik bir durum benimkide bunları yaşadıktan sonra öldü. Suyuna vitamin karıştırmak gerekiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamınFeysiniÇalanAteist kullanıcısına yanıt
    Muhabbet kuşum tüyleri kabarık uyuyorMuhabbet kuşum tüyleri kabarık uyuyor

Resmine bi bakın isterseniz. Oda ısısı normal düzeyde o odada yokken havalandırma yapıyorum zaten. Gözleri ve gagası sulanmıyor ama hep uyuyor uyurkende gıcırtı gibi bi ses çıkarıyor. Vitamini geldiği günden beri suyuna karıştırıyorum.

• buseyildirim1996 B kullanıcısına yanıt
    Üşüyor gördüğüm kadarı ile. Uyurken mırıldanması hasta ve rahatsızlık çektiğine işarettir diye düşünüyorum. benimkide böyle oldu bundan sonraki aşama gözlerde gagada sulanma oluyor ve bahçeye gömüyoruz. Ilerlemeden müdahale edilmesi lazım isterseniz veterinere götürün evdede sıcak tutmaya özen gösterin serin yerde durmasın. Montların arasında buldum demiştiniz kafese eski kıyafetlerden koyun arasına girsin.

• Eğer size gelmeden önce kuş bakımından kalabalık biryerden geldi ise şuan yalnızlıktanda bu halde olabilir. Ihtimalleri düşünerek bir yol izleyin

• İmamınFeysiniÇalanAteist kullanıcısına yanıt
    O da olabilir çünkü kuşum yeni geldi. Şu an gayet hareketli sürekli de yem yiyor. Ben yine de yarın bi veterinere götüreceğim. Başka bir forumda iç parazit felan yazdılar. Sirkeli su vermemi önerdiler fakat veterinere götürmeden hareket etmek istemiyorum.
  • Aynen sağlık durumunu olumsuz etkileyebilir uzman yardımı ile hareket edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba

korkmuş ve yorulmuş, dinlensin eski haline gelir.

ancak kaçıp gittiğini düşünecek kadar tedbirsizseniz sıkıntı var. bizim kuşlar da biz evde yokken tüm gün uçuyor ama odanın pencereve kapılar kapalıdır. odada kuşun sıkışabileceği, uçarken çarpması durumunda bir yerini kesecek sivrilikte vs. hiçbirşey yok, o konuda dikkat ediyoruz mesela. bu konuda tedbirli olmalısınız. kaçtıgını düşündüm deyince cam vs. açık bırakıyorsunz diye yorumladım ondan böyle uyarıyorum

uzun ömürler dilerim kuşunuza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.