Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Ellerimde Öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam birkaç hafta önce bir muhabbet kuşu aldı. Birkaç aylık, aldığımızda da baya küçüktü. Daha ufacık bebek olduğu için bakımını gereken titizlikle yapıyordum zaten. Her gün ilgileniyordum bana alışmıştı elime, omzuma geliyordu.

1 haftadır falan elimde kafesten çıkıyordu. Bugün de herşey normaldi işte, yine parmağımda dışarı çıkartmıştım omzumda durup geri uçup kafesinin kapağında duruyordu. Yatağın yastığına çıktı ve yatağın arkasına kaydı. Ama sıkışmadı orada kesinlikle, yatağı çektiğimde yatağın çıkıntısına tutunmuştu ve ordan inmemişti. Elimi uzatıp almak zorunda kaldım ve bana kızar gibi bir ses çıkarttı. Direk elimden uçtu duvara doğru ama kesinlikle çarpmadı. Her zaman yaptığı gibi duvara yaklaşıp yavaşça aşağı indi. Aşağı indiğinde bir sorun olduğunu gördüm, öne doğru eğilip kaldı, yığılmış gibi. Elime aldığımda değişik sesler çıkardı ama gözleri kapalıydı. Şoka uğradım ve kendimi suçluyorum babama daha önce götürmediğim için.

Sadece bu değil sanki benim yüzümden ölmüş gibi hissediyorum ama gerçekten ne yatağın arasına sıkıştı ne de duvara sert bir şekilde çarptı. Dehşet şekilde canım acıyor ve ağlamaktan helak oldum. Babam kalp masajı yaptı fakat işe yaramadı, nefesini üfleyip dokunduğunda tekrar sanki içinden ses gelir gibi oldu yerden elime aldığımdaki sesin aynısıydı. Islık gibiydi.

İnternetten az buz araştırdım, bir şey bulamadım fakat kalplerinin hızlı çarpmasıyla ilgili bir konuya rastladım. Heyecanlanıp kalpleri hızlı attığında sakinleştiremezsek ölebiliyorlarmış. Sizce ölüm sebebi bu mu? Benim yüzümden mi oldu? Hiçbir şey anlamadım elimden uçtu gitti yere indi ve önüne düştü. Garip sesler çıkarttı.

Ufacıktı daha kendime yediremiyorum böyle bir şeyin olmasını, 15 dakika oldu olmadı omuzumda duruyordu ya bebek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun uzme kendini kusun sana aliskinmis buyukb ihtimalle heyecanda kalp krizi gecirdi uzulme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.