Şimdi Ara

Muhabbet kusum cok hareketsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cumartesi muhabbet kusu aldim kyrugu falan daha cikmamis bu normalmi bilmiyorum ama cok hareketsiz surekli aval aval bakip sabit duruyor yem yemek disinda hic hareket etmiyor. Bunun nedeni ne olabilir?

• Muhabbet kuşlarında kuyruğun çıkmamış olmasına olayına ilk kz denk geliyorum. Hayvan hırpalanmış olabilir. Size teercihim hayvanın çok üstüne gitmemeniz, iyi beslemeniz ve bir süre kendi haline bırakmanızdır. Suya damlatılan vitaminlerden almanızı ve uçurmaya çalışmamanız öneririm.
  • Kuyrugunun ucu görünmeye basladi ama cok korkak bu sabah cok hareketliydi otuyordu bugun nesesi iyiydi. Ben yavrularin hemen cikmiyordur diye dusundum petshopcuda uzar dedi kucuk oldugunu soyledi.
  • Otuyor artik ancak hareket konusunda pek iyi degil bir tek sabahlari oraya buraya manyak gibi hareket ediyor sonra pasif takiliyor. Kuyruguda alttan geliyor hizli buyuyor dort bes gune kuyruk gelisimi buyuk oranda tamamlanır.
  • Arkadasim muhabbet kusun daha cok kucuk anladıgım kadarı ile hareketsiz kalmasinin sebebi tek kalmasidir ama alişir merak etme kuyruk içindenendiselenme yenisini en gec ongün içinde gelir sana tavsiyem kusunu kafesinden bir hafta kadarcıkartmaman ve dökme yemde kullanma sana önerebilecegim yem markasi bonnidir kusun irazdaha buyuyunce bir hastalık geçirecek o sırada az bir vitamine ihtiyacin olacak baska bir sorun varsa msj atabilirsin
  • Sürekli konuş onla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

Sürekli konuş onla.

Ne desin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel sözlerden hoşlanıyo bildiğim kadarıyla, artık ne derse
    Ben bizim kuşa ş....siz oğlum diye seviyom kafa sallıyo mesela o da bişiler diyo
  • quote:

Güzel sözlerden hoşlanıyo bildiğim kadarıyla, artık ne derse
    Ben bizim kuşa ş....siz oğlum diye seviyom kafa sallıyo mesela o da bişiler diyo

Kus senle konusuyor mu?

Sabahlari keyifli olunca "cicikuş" falan diyorum o da ötüyor. Bugun oyuncak aldim 4 lira para saydik ustune cikmadi korkuyor biraz. El isirmiyor ama daha ele gelmedi eve geldiimde otuyor falan anormal bir kus.

Kullandigim yem ise kaliteli marketten aldim meyveli baya guzel daha vitamin almadim haftaya alirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 11 Aralık 2010; 17:00:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Güzel sözlerden hoşlanıyo bildiğim kadarıyla, artık ne derse

Kus senle konusuyor mu?

Sabahlari keyifli olunca "cicikuş" falan diyorum o da ötüyor. Bugun oyuncak aldim 4 lira para saydik ustune cikmadi korkuyor biraz. El isirmiyor ama daha ele gelmedi eve geldiimde otuyor falan anormal bir kus.

Kullandigim yem ise kaliteli marketten aldim meyveli baya guzel daha vitamin almadim haftaya alirim..

Bazen konuşuyor kanat çırp pır pır yap felan diyo
    Yeni aldığın oyuncakları tanıt ona iyi olduğunu söyle genelde o şekilde alışıyor.

• benı anlayacagı konusunda suphelıyım
  • hastalıklı da olabilir.yolda evine götürürken dikkat etmediysen sabah ölmüş bulabilirsin.
  • 1 hafta gecti suan otuyor falan saldik iki kezde. Kuyrugu buyudu baya suan iyi. Sadece oyuncagina binmiyor .
  • zaman geçtikçe daha fazla alışacaktır size ve yeni evine
    bende ilk aldığımda sesi çıkmıyordu şimdi yanında yüksek sesle konuşamıyorum
    konuştuğum an resmen kıyameti koparıyor
  • Yokla biraz. Muamelen iyiyse hareketlenme olacaktır bir miktar.
  • muhabbet kuşum yerde kabarık bir şekilde yerde yarı ölü gibi duruyor hasta mı ne yapabilirim acaba????????
  • Benim 2 tane muhabbet kuşum var birisi yavru öbürü yetişkin her kuş geldiğinde yabani olur arkadaşlarından ayrıldığı için ortama alışması için biraz sabret onunla hep konuş güzel sözler söyle (cicikuş,canım,minikkuş gibi)
  • ben muhabbet kuşumu alalalı 7 ay oldu hareketsizler her şeylerini aldım yemleri vitaminli mürekkep balığı kemiği, oyuncakları, küveti, spreyi,minarel bloğu,gaga taşı ve de suya damlatmak için ilaçları var ama hareketsizler bana da alışmadılar ne yapa bilirim lütfen yardım edinnnnnnn?

• quote:

Orijinalden alıntı: melekkaya

ben muhabbet kuşumu alalalı 7 ay oldu hareketsizler her şeylerini aldım yemleri vitaminli mürekkep balığı kemiği, oyuncakları, küveti, spreyi,minarel bloğu,gaga taşı ve de suya damlatmak için ilaçları var ama hareketsizler bana da alışmadılar ne yapa bilirim lütfen yardım edinnnnnnn?

Kuşları vereceğim adrese yolla. Bir saate düzeltir geri yollarız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.