Şimdi Ara

Muhabbet kuşum beni sevmiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, 4 mayıs günü doğum günümdü, o sabah bir muhabbet kuşu balkonuma kondu, sonra içeri girdi. Gittim yem aldım su verdim o an maddiyat el vermediği için elbise askılıklarından ona yaşam alanı yarattım. 2 gün sonra para yönünden rahatlayınca gittim hemen kocaman bir kafes, her türlü donanım ve bir de karşı cins (erkek) kuş aldım. Ne yazık ki evime giren misafir kuşum 3 gün sonra rahatsızlandı, veterinere gittim bi ilaç verdi ağzına damlatayım diye, eve gelene kadar yavrucak kafeste gözlerimin önünde öldü. Şimdi evde bir mavişim kaldı o da hastadır diye şimdilik yanına eş almıyorum. Fakat 1-2 gün o da halsizleşince, ne kadar internetten elinize almayın diye uyarılar olsa da ilaç vermek için elime zorla aldım :( 3 gün düzenli sabah akşam verdim ilacını tabi zorla :( Sonradan havuca şırınga ederek verme yöntemini keşfettim. Lakin çok sevdiğim o küçücük kuş benden çok ürküyor, serbest bırakıyorum 3 gündür düzenli aralıklarla, bir odayı ona tahsis ettim. Fakat kuş haliyle elimi 5-10 cm yakınına yaklaştırınca ürküyor kaçıyor. Çok üzülüyorum o kaçınca, yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum ama hiç alışacak gibi gelmiyor ve bu da beni çok üzüyor, deneyimli dostlarımdan öneriler bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.