Şimdi Ara

Muhabbet kuşum bana alışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatilin başında bir kuş aldık. Adı limon. tahminimce 2 aylık ve erkek. onunla ilgileniyorum konuşuyorum ama taktığı yok. elimden yedirmeye çalışıyorum ama elime gelmiyor. elimden yedirmeye çalışırken ona yaklaştırıyorum çıldırıyor öyle kafesin tellerine konup zıplıyor filan. kafesinden hergün bir kere çıkartıyoruz. o sırada bizden kaçıyor. kafesine kendi giriyor. ne yapabilirim ? onu konuşturmak istediğim yok elime filan gelsin omzuma konsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: querty26

Tatilin başında bir kuş aldık. Adı limon. tahminimce 2 aylık ve erkek. onunla ilgileniyorum konuşuyorum ama taktığı yok. elimden yedirmeye çalışıyorum ama elime gelmiyor. elimden yedirmeye çalışırken ona yaklaştırıyorum çıldırıyor öyle kafesin tellerine konup zıplıyor filan. kafesinden hergün bir kere çıkartıyoruz. o sırada bizden kaçıyor. kafesine kendi giriyor. ne yapabilirim ? onu konuşturmak istediğim yok elime filan gelsin omzuma konsun yeter.

Daha dur bakalım yeni doğmuş bebeğe koşmayı öğretmek gibi bişey seninki. Kuşu eline alma yeter zamanla alisacaktir. Hem daha küçük istediğini ogretirsin. Bırak kuş önce sana güvenmeye başlasın. Yanında sürekli konuş bi kelimeyi tekrarla dur. Taklit etmeye bi başlasın sonra istediğini ogretirsin. Kafes dışından yavaş hareketlerle elini göster sürekli korkulmayacagini anlasın. Herşey zamanla az sabret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha erken acele etme dısarı seviyosa bırak dısarda kalsın ne kadar çok dısarası o kadar çok evi tanıma alışma demektir. camlara dolap arkası kapıya dikkat et

quote:

Orijinalden alıntı: querty26

Tatilin başında bir kuş aldık. Adı limon. tahminimce 2 aylık ve erkek. onunla ilgileniyorum konuşuyorum ama taktığı yok. elimden yedirmeye çalışıyorum ama elime gelmiyor. elimden yedirmeye çalışırken ona yaklaştırıyorum çıldırıyor öyle kafesin tellerine konup zıplıyor filan. kafesinden hergün bir kere çıkartıyoruz. o sırada bizden kaçıyor. kafesine kendi giriyor. ne yapabilirim ? onu konuşturmak istediğim yok elime filan gelsin omzuma konsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 8 Şubat 2015; 20:28:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.