Şimdi Ara

muhabbet kuşu yakalamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. geçenlerde bahçedeyken bi muhabbet kuşu geldi omzuma kondu. ilk önce yakalayamadık sonra babamın omzuna konmuş oda eve girdi. bi kafes alıp kapattık. eğitimli bi kuş omzumdan 3 saat bile inmediği oldu. neyse, arada kuşu evde bırakıyoruz. ama geri yakalamak ızdırap gibi oluyo dışarı bırakırken kanatlarını bantlamam söylendi. hayvana yazık olur diye yapmak istemiyorum. ayağına kısa bi ip bağlamak aklıma geldi ama ayağını acıtır diye ondan da vazgeçmek üzereyim. sizin önerileriniz neler ?

• Kanadını bantlarsanız tüylerine zarar verirsiniz tekrar düzelebilmesi için teker teker çekilmesi gerekecektir buda tam anlamıyla bir eziyet.Ayağına ip bağladığınızda bacağa zarar veril deforme olmasına neden olacaktır.Saldığınızda bir süre sonra kafesine tekrar konacaktır zaten neden tutmaya çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Kanadını bantlarsanız tüylerine zarar verirsiniz tekrar düzelebilmesi için teker teker çekilmesi gerekecektir buda tam anlamıyla bir eziyet.Ayağına ip bağladığınızda bacağa zarar veril deforme olmasına neden olacaktır.Saldığınızda bir süre sonra kafesine tekrar konacaktır zaten neden tutmaya çalışıyorsunuz?

konmuyo işte hayvan:) peki bant değil de tüylerine zarar vermeyecek fazla sıkmayacak bir lastik veya ip uygun mudur? kardeşim kuştan feci korkutğu için tutmak zorundayız bellibir süre sonra
  • Hocam evde yeniyse, 1 hafta 10 gün kafesinden çıkartmayın hiç. Kafesin yerini kestiremiyor olabilir
  • Kanatlarını neyle bağlarsanız bağlayın tüyleri deforme olucaktır ben yapmanızı önermem.Arkadaşında dediği gibi belli bir süre kafeste kalsın sonraki salışınızda bir süre sonra geri dönecektir.
  • hangi moloz kanatlarını bantla dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

hangi moloz kanatlarını bantla dedi

tam bantlamak değilde lastik veya ip gibi bişeyle tutmak. anladım bu bir çözüm değiş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Hocam evde yeniyse, 1 hafta 10 gün kafesinden çıkartmayın hiç. Kafesin yerini kestiremiyor olabilir

karnı acıkınca kafese giriyo ama geri hemen çıkıyo. kafesin yerini felan biliyo eve alıştı iyice.
    quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Kanatlarını neyle bağlarsanız bağlayın tüyleri deforme olucaktır ben yapmanızı önermem.Arkadaşında dediği gibi belli bir süre kafeste kalsın sonraki salışınızda bir süre sonra geri dönecektir.

bir hafta kafeste dursun bakalım.
  • gündüz değil de gece salın,lambayı söndürüp elinizle yakalarsınız.diğer seçenekler hayvana ızdırap olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranQuill

gündüz değil de gece salın,lambayı söndürüp elinizle yakalarsınız.diğer seçenekler hayvana ızdırap olur..

evet öyle yapıyorız artık tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.