Şimdi Ara

Muhabbet kuşu tırnak kanaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muhabbet kuşumun 10 dakka önce tırnağını keserken kanattım yara derin değil ve durdu ama ara sıra az az da olsa kanamaya devam ediyor ne yapabilirim?

• Veterinere gidip kuşu muayene ettirdim ve şuanda biraz halsiz olması dışında iyi görünüyor.
  • Kesmeyin şu hayvanların tırnaklarını diyoruz. Tecrübeniz yoksa aklınızdan bile geçirmeyin diyoruz.

Ders olmuş. Umarım böyle bir şeye kalkışmazsınız bir daha. Hayvanın canı kim bilir ne kadar yanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorunmezBKZ

Kesmeyin şu hayvanların tırnaklarını diyoruz. Tecrübeniz yoksa aklınızdan bile geçirmeyin diyoruz.

Ders olmuş. Umarım böyle bir şeye kalkışmazsınız bir daha. Hayvanın canı kim bilir ne kadar yanmıştır.

Daha önce 2 tane daha muhabbet kuşu besledim onlarında tırnağını kesiyordum şu an beslediğim kuşunda tırnağını daha önceden kesmiştim tecrübem vardı bu sefer keserken kuş hareket edince yanlış kesim sonucunda oldu ve veterinere gittim. Durumu şuanda iyi fakat dediğiniz gibi canı yandı benim tavsiyem de veterinerin bu işi yapması.
  • Bir kere veteriner de görmüştüm tırnağın ucunu havya ile yakıp durduruyorlarmış başka türlü çok zor duruyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu ayak kırılması
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşu yıkanmama problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.