Şimdi Ara

Muhabbet kuşu için oyuncak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim muhabbet kuşum 1 yaşinda kafesinde oyuncak hic yok sadece salincagi var iceride bide tunekleri oyuncak almadim cunku odamda kapisi daima aciktir ve cok dikkat ederim kacmamasi icin surekli disarida benimle oynuyor konusuyor vs vs ama kafesinde oldugu zamanda da kendisine oyalancak birseyler almak istiyorum mesela sabah olunca beni yada aile bireylerini gorunce deli oluyor cok seviniyor ve ilgi bekliyor hemen gostermeyince bagiriyor oyuncak alsam bu bagirismalari azalir mi ve ne tur oyuncaklar alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

Arkadaslar benim muhabbet kuşum 1 yaşinda kafesinde oyuncak hic yok sadece salincagi var iceride bide tunekleri oyuncak almadim cunku odamda kapisi daima aciktir ve cok dikkat ederim kacmamasi icin surekli disarida benimle oynuyor konusuyor vs vs ama kafesinde oldugu zamanda da kendisine oyalancak birseyler almak istiyorum mesela sabah olunca beni yada aile bireylerini gorunce deli oluyor cok seviniyor ve ilgi bekliyor hemen gostermeyince bagiriyor oyuncak alsam bu bagirismalari azalir mi ve ne tur oyuncaklar alabilirim ?

Bir tane eş alman lazım kuşa eziyet etme al bir tane eş.

Benim kuşta öyledi.Sürekli beni istiyordu ve ilgi istiyordu.Bir eş aldım hala benim ile ilgili ama canı sıkılmıyor en azından . Bir eş al mutlaka kuşunu düsünüyorsan.

2.olarak benim kuşunda 7-24 kapısı açık oyun oynasın diye oyun parkı yaptım dışarıya sende yap oynasın dısarda oyun park ıyaz googleye muhabbet kuşu

• Hocam eş almayi dusunmuyorum şu anda alirsam benimle ve aile bireyleriyle kesinlikle oynamayacak ilgisiz kalaca bize biliyorum. Dediginize bakayim sagolun cevap icin

• quote:

Hocam eş almayi dusunmuyorum şu anda alirsam benimle ve aile bireyleriyle kesinlikle oynamayacak ilgisiz kalaca bize biliyorum. Dediginize bakayim sagolun cevap icin

Bu bencillik olur.Yine ilgilenecek sizin ile ama eskisi kadar degil. Canı sıkılmayacak vs kuş için iyi düsünüyorsan seviyosan alman gerekli .

Önemli degil .
  • hocam işin aslına bakmak gerekirse ben ve babam çok istiyoruz bu eş olayını fakat annem istemiyor :/ bir yada iki sene sonra anca eş olayına girebilirim. O zaman kadar da bu oyuncak vs olayını düşünüyorum o dediğiniz şeylere baktım güzel duruyor odam müsait bu tarz şeyler için bir tane almam yeter mi yoksa 2 çeşit alayım mı ?
  • Bu oyuncagı oneririm. Bizim kuş deli oldu buna. Ilk 2 gün uzaktan baktı. Alışınca oynamaktan dısarı cıkmayı bırakmıstı. En sonunda parcaliya parcalıya oyuncagı tamamen bitirdide tekrar bize ilgi duymaya başladı haylaz

http://m.gittigidiyor.com/urun/158223084

• quote:

hocam işin aslına bakmak gerekirse ben ve babam çok istiyoruz bu eş olayını fakat annem istemiyor :/ bir yada iki sene sonra anca eş olayına girebilirim. O zaman kadar da bu oyuncak vs olayını düşünüyorum o dediğiniz şeylere baktım güzel duruyor odam müsait bu tarz şeyler için bir tane almam yeter mi yoksa 2 çeşit alayım mı ?

Ben kendim yaptım . Satın alma kendin yap yada marangoza götür o yapsın .

https://www.google.com.tr/search?q=muhabbet+ku%C5%9Fu+oyun+park%C4%B1&biw=1536&bih=764&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kJsvVYLjKcHasgHplILACg&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=aEn59_hPhlfupM%253A%3Bbq_NfubZTCgIIM%3Bhttp%253A%252F%252Fi49.tinypic.com%252Fnw0gmc.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sultanpapaganlari.com%252Fkonu-mubisimin-oyun-parki.html%3B1600%3B1200

daha bol bol eçsitler var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muhabbet kuşu aldım...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu tarz şeyler için malzemeleri vs nasıl bulabilirim marangoz vs gitmek lazım mı yoksa hazır satan yerler var mıdır
  • quote:

hocam bu tarz şeyler için malzemeleri vs nasıl bulabilirim marangoz vs gitmek lazım mı yoksa hazır satan yerler var mıdır

Marangozda yapabilir resim gösterdinmi. Malzeme derken oyuncaklar pet shopta var.En basitinden oklavayı 2 ye böl tünek yapabilirsin yani o tahtalar oklava ile yapabilirsin.Ben öyle yaptım.
  • Anladim hocam tesekkur ederim

• Benim kuşum zillere bayılıyor sürekli vuruyor gagasıyla ses cıktıgındada mutlu Oluyor gayet eğleniyor en basitinden küçük bir zil veya çan almayı deneyebilirsin.kuşumun toplam 2 tane zili 2 tane çanı var http://www.hepsiburada.com/liste/living-world-toplu-zilli-kus-oyuncagi/productDetails.aspx?productId=ptm70081726&categoryId=24003329 sitede de çok güzel şeyler var fakat fazla kaba şeyler almamaya dikkat et kuşun korkabilir oyuncagin hic yanina yaklasmayabilir veya oyuncağa alismasi uzun sürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylır- -- 18 Nisan 2015; 10:36:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.