Şimdi Ara

Muhabbet Kusu Dondu Kaldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah yemlige yem eklerken kus birden bir harekette donup kaldi. Kuyrugunu hafif yukari kaldirdi. Vucudunun onu sabitti. Cok sasirdim. Normalde isirir falan cok elletmez kendini. O an dokundum hic tepki gostermedi. Gozunun cevresine kadar dokundum hic tepkisiz kaldi degisik sesler cikardi. Daha sonra duzeldi bu sefer elimi uzattigimda isirmaya calisti. Solunum ile ilgili bir problem mi oldu nedir. Cok sasirdim bu duruma. Veteriner varsa bu vucut tepkisi neyi gosteriyor. Yanitlarinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ishali falan var mı güçten güçtüyse olabilir
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Bu sabah yemlige yem eklerken kus birden bir harekette donup kaldi. Kuyrugunu hafif yukari kaldirdi. Vucudunun onu sabitti. Cok sasirdim. Normalde isirir falan cok elletmez kendini. O an dokundum hic tepki gostermedi. Gozunun cevresine kadar dokundum hic tepkisiz kaldi degisik sesler cikardi. Daha sonra duzeldi bu sefer elimi uzattigimda isirmaya calisti. Solunum ile ilgili bir problem mi oldu nedir. Cok sasirdim bu duruma. Veteriner varsa bu vucut tepkisi neyi gosteriyor. Yanitlarinizi bekliyorum...

senden korkmustur. Yem degisim yada altını degisim yaparken dışarda olsun kuş ek olarak elletmezse elleme böylece seni sevsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.