Şimdi Ara

Muhabbet kuşu cinsiyeti nedir acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir kuş aldım. Aldığım yer bana erkek demişti ama sizcede öyle mi acaba ? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
     Muhabbet kuşu cinsiyeti nedir acaba ? Muhabbet kuşu cinsiyeti nedir acaba ? Muhabbet kuşu cinsiyeti nedir acaba ? Muhabbet kuşu cinsiyeti nedir acaba ? Muhabbet kuşu cinsiyeti nedir acaba ?

• erkek gibi duruyr ama burun deliklerinin etrafindaki bryazlik cok fazla buda disi oldugunu gosteriyr kararsiz kaldim bir tanrde flassiz yakindan bir foto atarsan daha iyi cevap verebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burun deliklerinin rengine bakarsan dişi gibi duruyor. Ancak muhabbet kuşu cinsiyeti ayırmak gerçekten zor iş. Mavi olanlar erkek diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellll

• quote:

Orijinalden alıntı: flexerr

Güncellll

Daha çok küçük erkek yada dişi diye kesin cvb verilemez çünki ileriki yaşında yanıltıcı sonuç alınabilir. Biraz bekle derim ben. Ne kadar biraz dersen 1~ 1,5 ay kadar. Pembe erkektir morda, ama pembeden beyaza dönerse dişidir. Pembeden mora geçerse erkektir. Şimdi şöyle ki. Açık renkli kuşlarda yaş tahmini yapmak zordur fakat cinsiyet tahmini o kadar zorlamaz. Dediğim gibi biraz beklemelisin. Değişim gösterme yaşında henüz.

• Bence dişi. Ama daha yavru olduğu için net birşey söyleyemiyorum erkek de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 23 Temmuz 2015; 22:41:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kuşun cinsi nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.