Şimdi Ara

Muhabbet Kart aldım hala açılmadı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Saat önce falan aldım kadın dedi yarım saate açılır hala açılmadı napmam gerekir arkadaşlar..

• beklemen gerek, bazen 24 saati bulabiliyor, yarın , aldığınız saatte açılmazsa, aldığınız bayiyr başvurursunuz
  • Ama kadın yarım saate kadar açılır dedi açılmıycaksa niye öyle diyor..
  • 8090 ı arayip dil seçimi yapman gerekiyordu galiba.
  • dayınızı arayın yada mustafa sandalı arayın dayısını arasın..... gece 12 gibi açılır bilgiler ancak gönderilmiş olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: GødLiké ~ RéckLéssLy

1 Saat önce falan aldım kadın dedi yarım saate açılır hala açılmadı napmam gerekir arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

8090 ı arayip dil seçimi yapman gerekiyordu galiba.

Şebeke yok diyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GødLiké ~ RéckLéssLy

quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

8090 ı arayip dil seçimi yapman gerekiyordu galiba.

Şebeke yok diyor..

Valla bekle bi 24 saat bakalım açılır.Yada şimdi bilgi verirler benim bilgim bu kadar :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aldığımda 1 saat içinde açılmıştı ama ben öğlen saatlerinde almıştım sanırsam
  • Telefonu aç kapat büyük ihitimalle düzelir.
  • Çoğu zaman 12 saati geçiyor hattın açılma süresi beklemeye devam et
  • gecenlerde avea hat almaya gittim acil acılması gerekiyordu.5dk icinde actırdım hattı=) kadın ben burdan acıcam demişti dediginide yaptı.istenince hızlı acılabiliyor bence
  • vodafone almıştım daha eve gitmeden açılmıştı. sanırım en fazla 30 dakika sürdü... genelde hemen açıyorlar, ufak bir sorun vardır...
  • turkcell'lr avea farklı, avealar bayi hatlarıyla, bayi tarafından açılabiliyor, turkcell ise, tdmlerce açılıyor ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

Çoğu zaman 12 saati geçiyor hattın açılma süresi beklemeye devam et

24 SAAT OLDU BENIMKI ACILMIYOR
  • LŞa offff Yha cumartesi günü aldım akşama açılır dedi ordaki kadın 2 gün oldu açılmadı nasıl açılırbilen varsa cevapppp!!!!!!!!!!!!!
  • Kapatıp açın gelir belki
  • 3 saatte açılıyor genelde çok nadir yarim saatde açılması
  • çok eskiden aldığım avea hattım 4 günde açılmıştı hergün adama bağırıyordum ama adamında elinde değildi bayiden almamıştım 3TL di :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.