Şimdi Ara

Muğlada Üniversite Okunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler inşaat mühendisliği düşünüyorum.Yok derseniz, başka önerebilceğiniz şehir var mı ?

• Ve sen bu soruyu bu foruma soruyorsun ??

Yahu daha anlayamadiniz mi ? Bu foruma bu tarz sorular sorulmaz ...Nedeni kullanicilar icin kendi yasadiklari yerin disinda olan yerler kotudur. Su sehir soyledir bu uni. boyledir vs. gibi klise laflardan baska birsey cikmaz ....

Ben mugla uni.si hakkinda bilgili degilim olsan uninin arti ve eksilerini soyler yardimci olurdum ama malesef bilgim yok ...
  • manyakmsın sen elıdme olsa 1 dkk duranın olm marmarıs daha ne ıstıyosn
  • Marmaris, bodrum vs vs. buraların gazına gelme sakın. Muğla küçücük bir şehir. Kampüs zaten kötekli denen köy gibi bir yerde, adam gibi yolları bile yok.

Muğla Üniversitesinde değilim ama ailem Muğla da yaşıyor, liseyi orada okudum.
  • teşekkür ederim yorumlar için peki önerebilceğiniz bir şehir varmı ?

@TrMhMt
  • muğlayı tavsiye etmem.Akrabalarım orda yaşıyor şahsen sık sık gider gelirim.Öyle gezilcek dolaşılcak bi yeri yok.Arkadaşın dediği gibi bodrum marmaris gazına gelme.Marmariste bodrumda okumayacaksın sonuçta.
  • Eskişehir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖĞRETMENLİK OKUNUR MU ?
    8 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amacına bakar.Eğer sakin ve sıkıntısız bir yaşam istiyorsam tam aradığın yer Muğla.Ama yok ben gezip eğleneceğim diyorsan sana göre değil.
  • metalurjist senle daha öncede konusmustuk bölüm kararımı değiştirdim peki eskişehirde anadolu üniversitesiyle osmangazi arasında çok fark varmı ??

@uohk061_TS hocam üniversite hayatı ve o yaş 1 kere gelir okumanın yanında eğlenmek de isterim o yüzden muğladan sogudum diyebilirim teşekkürler
  • Yaşanılabilirlik olarak bakma orda kafe açtık bizde geçen neyse kısa zamanda çok ilerlemiş bi üniversite.Eğitimi iyi diye duydum ben.
  • orda okuyan arkadışımın yanına gidiyorum sürekli toplam 2-3 hafta kalmışımdır. şehir köy gibi ama bir sürü öğrenci olduğu için etraf canlı, ark ortamını kurduktan sonra gayet güzel okunur turistik bölgelere yakın olmasıda güzel ama okuyan biri daha iyi bilgi verir
  • doğru sanırım en sağlıklı yorumu orada okuyan birisi verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

metalurjist senle daha öncede konusmustuk bölüm kararımı değiştirdim peki eskişehirde anadolu üniversitesiyle osmangazi arasında çok fark varmı ??

Şaka bir yana, orada okuyan arkadaşlarla konuş öncelikle.

Bana kalırsa Anadolu, daha bir çekici kampüsü falan.
  • Okuyorum ilk senem gerçi ama hiç güzel yer değil buralar. Çoğu kişi pişman. Aldanma tatil beldelerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

metalurjist senle daha öncede konusmustuk bölüm kararımı değiştirdim peki eskişehirde anadolu üniversitesiyle osmangazi arasında çok fark varmı ??

Şaka bir yana, orada okuyan arkadaşlarla konuş öncelikle.

Bana kalırsa Anadolu, daha bir çekici kampüsü falan.

hmm doğru diyorsun burada alabilceğim bilgiler ne kadar sağlıklı olabilir

genede teşekkürler eğer okuyan birisi ile konusabilirsem paylaşıcam burada

• up
  • Üniversitede öğrenim yılının büyük bir kısmı kışındır, bunu gözeterek tercih yap. Denize girerim, güneş,deniz,kumsal ve kızlar diye düşünme. Tabi İzmir-Antalya için işler değişebilir.Ama Muğla duyduğuma göre küçük bir yer. Tabi güzelliği gerçek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.