Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi ve Şehir Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muğla üni işletme yazıcam arkadaşlar puanla ilgili sıkıntı yok lise arkadaşlarımda gidicem onlarda pc programcılığı , basım ve yayın ve pazarlama falen yazacaklar . Aranızda yazacak yada orada yaşayan varmı yada bu bahsettiğim mesleklerle ilgili bilgisi olan yardımcı olabilirse bize çok seviniriz.

• Muğla'ya gitmişliğim var.

Küçük bir yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Muğla'ya gitmişliğim var.

Küçük bir yer.

Şehri araştırdım baya onda sıkıntı ya , zaten bodrum marmaris ayağının altında o bile yeter.Benim merak ettiğim ev kiraları nasıldır halkı nasıldır öğrenci ulaşım nasıldır ?
  • Piatti123 P kullanıcısına yanıt
    Çok sıkıntı yapma. Küçük ama kötü değil. Denize yakın yerler güzel orada haklısın.

Ev kiralarını bilemeyeceğim. Çok pahalı değildir ama. Ulaşımda hiç bilgim yok hep yürüyerek gezmiştim orada. Ama bir öğrenci için güzel bir yer çok sıkıntı yapma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle çok pahalı 650den aşagı ev bulamazsn 1+1ler 500 450 yurtta kalman daha iyi
  • kırıkkalededen tıp fakültesine gelmeyi düşünüyorum ama şehirde 2-3 bar var başka bişi yok diyorlar diğer o akyaka yarım saat uzaklıkta ve yol parası gitgel 8 lira diyorlar yani sadece haftasonu 1gün gidebilirsin falan gittiğime değer mi ki ya??
  • Benim muğladaki ikinci yılım.Her türlü yardımcı olurum arkadaşlar.
    Yalnız öncelikle fazla abartanlar veya aşırı kötüleyenlere kulak asmayın.İyi bir arkadaş grubu yakalarsanız muğla size cennet olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denilenler doğru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.