Bildirim
Muğla Üniversitesi ve Şehir Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Muğla'ya gitmişliğim var.
Küçük bir yer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hawloo
Muğla'ya gitmişliğim var.
Küçük bir yer.
Şehri araştırdım baya onda sıkıntı ya , zaten bodrum marmaris ayağının altında o bile yeter.Benim merak ettiğim ev kiraları nasıldır halkı nasıldır öğrenci ulaşım nasıldır ? -
Çok sıkıntı yapma. Küçük ama kötü değil. Denize yakın yerler güzel orada haklısın.
Ev kiralarını bilemeyeceğim. Çok pahalı değildir ama. Ulaşımda hiç bilgim yok hep yürüyerek gezmiştim orada. Ama bir öğrenci için güzel bir yer çok sıkıntı yapma derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle çok pahalı 650den aşagı ev bulamazsn 1+1ler 500 450 yurtta kalman daha iyi -
kırıkkalededen tıp fakültesine gelmeyi düşünüyorum ama şehirde 2-3 bar var başka bişi yok diyorlar diğer o akyaka yarım saat uzaklıkta ve yol parası gitgel 8 lira diyorlar yani sadece haftasonu 1gün gidebilirsin falan gittiğime değer mi ki ya?? -
Benim muğladaki ikinci yılım.Her türlü yardımcı olurum arkadaşlar.
Yalnız öncelikle fazla abartanlar veya aşırı kötüleyenlere kulak asmayın.İyi bir arkadaş grubu yakalarsanız muğla size cennet olur. -
denilenler doğru.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X