Şimdi Ara

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNIVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8-13k aralığındaki öğrencilerin mutlaka yazmasi gereken, tus başarıları ve akademik kadrosuyla göz dolduran güzide bir fakülte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akademik kadrosunun o kadar iyi oldugunu dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğla harika aklı olan orayı yazsın

• İngilizce tıp için ne diyorsun buranın?
  • Leo Messi Kun kullanıcısına yanıt
    ingilizce tıp çöp. öylesine açılmış, dersler de genelde türkçe işleniyor.

• freyja.md f kullanıcısına yanıt
    ortalamanın üstünde bir kadro var. tabi ki bir hacettepe değil.

• tetanos. t kullanıcısına yanıt
    Sen mskü'de mi okuyorsun hocam. Eger oyleyse senin dedigin dogrudur benimki sadece duyum yani

• freyja.md f kullanıcısına yanıt
    evet

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    hocam sizde her konuda övmüşsünüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tip ve hukukta babalar(tip:hacettepe,ege cerrahpasa vs hukuk ankara bilkent gsu koc) gelmiyorsa sehir tercihi yapmak daha mantikli bence.mesela belki selcuk egitimi daha iyidir ama bir tarafta comarland bir tarafta mugla

• quote:

Orijinalden alıntı: asspire

hocam sizde her konuda övmüşsünüz
    İçimde kaldı benim ya gidemedim

• tetanos hocam uzun zamandır yoktunuz tercih döneminde özellikle bekliyoruz sizi ve muğla konularınızı

• + tus başarısına da bakmanızı tavsiye ederim hep başlarda olduğunu görürsünüzhttps://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=1
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    hayırlısı be hocam üzüldüm şimdi

• Şimdi bu konu geçen sene çok araştırdığım bir konu. Bu yüzden birkaç kelam etmek istiyorum.

Geçen sene 16 k sıralamam vardı. Bu Sadık Gültekin denen herif yüzünden (sıralamanızı 0.63 ile çarpın) bu fakültenin geleceğini düşündüm ve İngilizce tıp okumak istiyordum yurt dışı hayallerim için. Sıralamalar açıklandıktan sonra bir haftasonu sırt çantamı alarak mskü ye gittim. 1 gece orada kaldım.
    Öncelikle konuştuğum kadarıyla karı kız ortamı vs iyi. İnsanlar genelde bunu düşünüyor Muğla’da ondan dedim. Türkmisk aktifmiş sanırsam, muğlada yat partileri falan düzenleniyormuş(arkadaştan aldığım duyum). Bazı ingilizce tıp öğrencileri yazları Fethiye Marmaris gibi yerlere gidip kliniklerde stajyer doktor gibi bişey olarak çalışıyormuş. Bu büyük artı ama doğruluğundan tam emin değilim öğrenci işlerindeki genç bir abi söylemişti orada.
    Fakültenin lokasyonu çok kötü. Kötekli mi neydi sanırım ben Dalaman havalimanından 2 saat yol gitmişmişiz rahat. Fakülte dağda kurulmuş resmen, yurttan fakülteye gidene kadar aşırı zorlanıyorsunuz ama ringler falan kalkıyor. O açıdan sıkıntı yok ama dikine kurulmuş resmen yerleşke. Bide öğrenci köyü gibi Yani çok yakın değil merkezlere. Marmaris Fethiye falan 45-60 dk arasında değişiyor.
    Orada konuştuğum totosu kalkmış bir hoca bana çok yukarıdan bakarak “sıralaman buraya mı yetiyor? adanadan kalkıp niye buraya geliyorsun?” demişti. Aşırı canımı sıktı o durum benim, adam hakir görmüştü beni ki kimsenin bir sıralama için insanı hakir görmesi doğru değil.
    TUS sıralamalarının yüksek olması hocaların iyi olması vsden kaynaklı değil bence. Tamam genelde deü ve Ege mezunu hocalar vardı ama fakülte merkezlere çok uzak. İnsanlar genelde özel hastanelere gitmeyi tercih ediyor bu durumlarda yani fazla hasta gelmiyor. Öğrenciler oturup tus çalışabiliyor böylece. Hatta benden önce uğrayan arkadaşım “gittiğimde hastane boştu intörnler kulaklık takmış tus çalışıyordu” dedi. Yani çok şey etmeyin o konuyu bence.

Velhasılkelam diyorsanız ki ben 9-13 k arasındayım ve küçük tatlı bir üniversite hayatı yaşamak istiyorum, yazın bence abi. Yine benim lafıma aşırı güvenmeyin kendiniz de birkaç kişi bulun konuşun.

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.