Şimdi Ara

Muğla Sıtkı Koçman 2016 Girişliler (Whatsapp Grubu Oluşturuluyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğla / Felsefe

• Yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yujarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğlada 5inci senem her türlü sorunuza yardımcı olabilirim
  • İyi akşamlar. Bilişim Sistemleri Mühendisliği (MTOK) kazandım özelden numaramı gönderdim.
  • Arkadaşlar,

E-Kayıt yaptım tamam da üniversite kılavuzunda 15-19 Ağustos arası yüz yüze yeni öğrenci kaydı ve ilk evrakların teslimi diyor. Ne yani bende mi gidip erkenden teslim edeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Arkadaşlar,

E-Kayıt yaptım tamam da üniversite kılavuzunda 15-19 Ağustos arası yüz yüze yeni öğrenci kaydı ve ilk evrakların teslimi diyor. Ne yani bende mi gidip erkenden teslim edeceğim ?

Muğla Sıtkı Koçman 2016 Girişliler (Whatsapp Grubu Oluşturuluyor)

Hocam bana böyle bir mesaj geldi e-Devlet de numaram onaylıydı. Burda üniversiteye gitmenize gerek yoktur diyor, öğrenci işlerini aradığımda ise telefondaki görevli okula gelmeniz gerekiyor gerekli belgelerle dedi. Adama okudum mesajda yazanları haberim yok ben araştıracağım daha sonra tekrar arayın dedi. O yüzden beklemedeyim bende..

• Bana da aynı mesaj geldi. Mesajımı alıntılarsanız sevinirim sizi arayınca. Çünkü erkenden otobüs bileti almam lazım, daha sonra yer yoktu falan uğraşmayayım.
  • Ben de tıp 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Bana da aynı mesaj geldi. Mesajımı alıntılarsanız sevinirim sizi arayınca. Çünkü erkenden otobüs bileti almam lazım, daha sonra yer yoktu falan uğraşmayayım.

Az önce aradım telefona cevap veren olmadı numara : 0252 211 19 11
    İlk önce üniversiteyi aradım ardından yukarıdaki verdiğim numaraya yönlendirdiler üstte bahsettiğim gibi bir konuşma gerçekleşti dediğim gibi şimdi aradığımda ise cevap veren olmadı.

Teknik olarak düşündüğünde e-Kayıt diye bir sistem koyuyorlarsa okula ne olursa olsun kayıtla alakalı gitmek çok saçma adını elektronikten alıyor sonuçta amaçda bu değilmi internet üzerinden tüm işi hızlıca 0 hata ile halletmek? Bence görevli memurlar bu e-Kayıt sistemi hakkında bilgisizler ve bizleride yanlış yönlendiriyorlar inşallah araya kaynamayız ne diyim..

• E-devletten elektronik kayıt yaptırabilirsiniz.Okula gitmenize gerek yok.Her okul için geçerlidir bu.Fakat illa okula gideceğim derseniz sizlerden istenen belgeler;
    KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖSYS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6- Normal öğrenim ögrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir, ikinci öğretim ve uzaktan öğretim öğrencileri 05-09 Eylül 2016 tarihleri arasında ders kayıtlarını yaptırırken ödeyeceklerdir. Öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Garanti Bankası Şubesinde öğrenci numaralarını söyleyerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

7- Sağlık Raporu

-Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi (Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon) Spor Bilimleri Fakültesi, Fethiye SağlıkYüksekokulu, Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Dalaman MYO (Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği,Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği(İ.Ö.), Köyceğiz Meslek Yüksekokulu (Özel Güvenlik ve Koruma) kayıt için tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu,

-Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna kayıt için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mefharet Koçman Sağlık Merkezi veya 1. Kademe Sağlık Kurumlarından alınmış tek hekim raporu.

Sağlık raporu sadece parantez içinde belirtilen okullar için gereklidir.

8-Gemi Adamı Sağlık Yoklama Belgesi (Bodrum Denizcilik MYO Yat Kaptanlığı programı ) Hudut ve Sahil Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirmiş olduğu sağlık kuruluşlarından sağlık durumunun denize elverişli olduğunu belgeleyen "Gemi Adamı Sağlık Yoklama Belgesi"ibaresini taşıyan sağlık raporu.

Sadece parantez içinde belirtilen okul için gereklidir.

9- Sabıka kaydı belgesi (Köyceğiz Meslek Yüksekokulu (Özel Güvenlik ve Koruma programı),Dalaman Meslek Yüksekokulu (Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Dalaman MYO Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İ.Ö.))

Ayrıca bu link ile Tc.nizi girerek öğrenci numaranızı öğrenebilirsiniz.
    obs.mu.edu.tr
    Öğrenci Numara Sorgulama Servisi
    https://obs.mu.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Sorusu olan varsa daha yardımcı olabilirim.Bu arada konu sahibi arkadaş bir an önce Whatsapp grubu açarsa daha rahat iletişim kurabiliriz.

• Yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okula ulaşabilen oldu mu arkadaslar aradım yine cevap yok . E-kayıt yaptırdım gelmenize gerek yok mesajı geldi belge teslimini ne zaman teslim etmemiz gerekiyormuş ve ön kayıt olayı varmış onu da mı yapacağız?

• Yujarı

• ben varım tıp
  • Ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Ekledim

Grup duruyor mu hala hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

Muğlada 5inci senem her türlü sorunuza yardımcı olabilirim

Bilişim Sistemleri mühendisliği nasıl hocam? Muğlanın ortamı,sonra bu bölüm vs.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.