< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Sudoku çözün ve kitap okuyun 100 net garanti
|
Üstadım ben hacettepede bir bölüme yerleştim bu sene ama hedefim bilgisayar mühendisliğiydi, iyi bir okulda bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum (itü özellikle) ama kırık obp ile bu imkansız olduğu için 2. sene gireceğim sınava (bu sene hazırlanmaya başlayacağım ama) bana tavsiye verir misin yardımcı olur musun ?
şimdi ben isteğe bağlı hazırlık okuyacağım ve saatleri ters bildiğin gibi (17-20) sabahtan kütüphaneye gidip akşam derslere girip eve dönmeyi düşünüyorum ama böyle çok zorlanırsam kısa sürede hazırlığı bırakırım diye düşünüyorum ama bu seferde ingilizceyi öğrenemem ve ikinci sene itü bilgisayara yerleşirsem tekrar hazırlık okumak zorunda kalırım ![]() aslında tekrar hazırlık okumak problem değil de ben en çok üniversite devam ederken benim tek başıma her gün kütüphaneye girip lise derslerine hazırlanmaktan korkuyorum. evet yapacağım zamanında ders çalışmamanın cezasını çekip itü bilgisayar için 2 sene hazırlanacağım ama arkadaşlarım derslere girip sosyalleşirken ben nasıl odaklanabilirim tek başıma bu yükü nasıl kaldırabilirim gerçekten sıkıntıdayım ![]() ayrıca yaş konusuda var, ben bu sene mezunken yerleştim ve şimdi de hacettepede 2 sene kaldıktan sonra itüye geçersem toplamda 3 sene kaybım olacak, kendimden 3 yaş küçük kişilerle okumak nasıl bir şey senin duyguların neler bu konuda şuan ? hocam ekstra olarak üniversitede hazırlanmakla ilgili özel tavsiyelerin varsa pm den alabilirim daha okul yeni başladı ama odaklanmam lazım zor durumdayım ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 9 Ekim 2018; 21:0:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 9 Ekim 2018; 21:13:6 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drs13 -- 10 Ekim 2018; 9:24:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|