LCW ve Mudo kaliteden ödün verip Çin malları ile doldurdular piyasayı.. Alırken kalitesine dikkat edip,seçici olmakta fayda var..
Eski işyerim Maslak Mudo'ya çok yakındı. İndirimin başladığı zamanlarda bile doğru dürüst bir şey olmazdı. Sadece bir kez, bir arkadaşımın doğum gününde kazak gibi bir şey aldım. Hiç içime sinmemişti ama yakın olduğu için almıştım. Kalabalık olduğu doğru. Ama bence millet, markası Mudo diye, kalitesine bakmıyorlar pek. Aynı fiyata markasız mağazalardan yada pazardan alacaklarına , ordan almayı tercih ediyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: xiamen
quote:
Orjinalden alıntı: gutshot
YKm outleti denmis ama bence bulursaniz Damat Tween'in outletlerine gidin. Abartmiyorum gayet kaliteli, Turquality belgeli yuz kusur liralik pantolonu 20 ytl ye almistim.
Var mı İstanbulda bildiğiniz Damat Tween outleti?
eskiden okmeydanı komple outlet gibiydi şimdi sadece bodrum katı...ama ürünler diğer mağazalardan toplanıp geliyor sanırım her gittiğinizde birşey bulmak mümkün olmayabiliyor ama denk gelince 20 liaraya damat/adv/tween gömleği almak insanı moralize ediyor ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme