Şimdi Ara

MUDO DA İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kapının önünde sıra olmayı bırakın mağazanın içinde bile çok az kişi vardı..
    şaşırdım ve güvenlik görevlisine neden yoğun olmadığını sordum o da dün yoğun olduğunu bugun neden yoğun olmadığını kendisi de anlamadığını söyledi.
    ama ben anladım:)
    koca mağazada işe yarar hiçbirşey bulamadım..fiyatlar normal seviyede indirim falan yok gibi..indirimli ürünler de zaten bildiğimiz pazar ürünleri..
    sadece 29ytl'ye güzel pantolon vardı o da birkaç model ve renkteydi..
    gitmenizi hiç tavsiye etmem onun yerine ykm outletlere veya normal jean markalarının mağazalarına gitmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tranquilizer

bugün ben gittim arkadaşlar..
    kapının önünde sıra olmayı bırakın mağazanın içinde bile çok az kişi vardı..
    şaşırdım ve güvenlik görevlisine neden yoğun olmadığını sordum o da dün yoğun olduğunu bugun neden yoğun olmadığını kendisi de anlamadığını söyledi.
    ama ben anladım:)
    koca mağazada işe yarar hiçbirşey bulamadım..fiyatlar normal seviyede indirim falan yok gibi..indirimli ürünler de zaten bildiğimiz pazar ürünleri..
    sadece 29ytl'ye güzel pantolon vardı o da birkaç model ve renkteydi..
    gitmenizi hiç tavsiye etmem onun yerine ykm outletlere veya normal jean markalarının mağazalarına gitmenizi tavsiye ederim.

demekki dün millet silip süpürmüş.bu ykm outletler nerde acaba

• arkadaşlar bu kampanya 15 gün önce başlamış yanılmıyorsam. genellikle ilk hafta sürekli kuyruk oluyor kapının önünde, 2. hafta ise büyük bedenler v.s kalıyor. ilk mesajımda dediğim gibi, millet bilinçsiz tüketim çılgınlığı gereğince, hiç ihtiyacı olmadığı halde bir seferde 5-6 pantolon, 4-5 takım elbise alabiliyor.

YKM outlet'lerde de çok iyi indirimler oluyor. ben, bildiğim bir tanesini yazayım ;

MUDO DA İNDİRİM

yer : 4.Levent

metrodan inince, Sarıyer'e giden taraftaki metro durağından değil de, 1.Levent'e giden metro tarafındaki duraktan çıkın. çıktığınız yer yukarıdaki resmin alt sağ tarafı oluyor. siz sanayi mahallesi'ne doğru gideceksiniz. kırmızı şeritle gösterdiğim bölgede var ykm outlet. sanırım Türkiye'nin en büyük YKM outlet'i orası. 3 katlı ve çok büyük. parfümden TV'ye, giyime kadar her türlü ürün var. ürünleri kalitelidir fakat mudo kadar ucuz değil elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 23 Eylül 2008; 19:53:22 >

• Maltepe sahilindeki Mudo'da da t-shirtler pantolardan 5-15 ytl arasindaydi ama urunler berbat kalitede. Tshirtlerin bir baskisi var akillara zarar, buruşturunca çatlıyor Ucuzluk = 0 kalite ise 1 lira bile vermem..
  • Modu uzakdoğuda yaptırdığı ucuz kalitesiz ürünlerle kazıkılyor resmen insanları. Çok iyi para kazanıyorlar. Hele o mutfak için ıvır zıvır aletler var ya 1 - 2$ lık ürünleri acayip paralara satıyorlar. Evet mudodan alışveriş yapanın aklına zarar gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 24 Eylül 2008; 9:48:32 >
  • arkadaslar, bundan 1.5 hafta kadar once, hafta sonu, Antalya Deepo'daki Mudo'nun magazasina gittim. TeknoSA tarafinda bulunan giris kapisindan girdiginiz anda, hemen karsi standta bulunan gomlekler girer girmez dikkatimi cekti. fiyat olarak 19.50YTL yaziodu, hemen oraya yonelip bir kac model gomlek begendim. Bu 19.50'lik gomleklerin hepsi Italyan kesim -ki Italyan kesim gomlekleri kolay kolay guzel fiyat ve uygun sekilde bulmak zor. 10 taneye yakin begenip uzerimde denedim, nerdeyse hepsi cok guzel oldu. Cok fazla gomlegim oldugu icin ve fiyati da uygun geldigi icin, sadece ise giymek amacli gomlek koleksiyonuma bu gomleklerden 4 tanesi kattim.

Artilari, kesim olarak cok guzel, yakalari gercekten yayilmiyor, dik duruyor, hafif, pamuklu, rahat.

KIGILI'dan, Daniel Hechter'a, Enrico Marinelli'den Limon'a kadar 10'larca gomlegi olan bi insan olarak sunu soyleyebilirim ki, bu gomlekler gayet duzgun, gayet verdiginiz rakami hakediyor. Indirimden once bu gomleklere 79 verirmiydim? - hayir. Ancak, bu fiyata rahatlikla alisveris yapabilirsiniz, bence 3-4 tane alin, kenarda dursun, rahatlikla spor veya is amacli olarak giyebilirsiniz.

selamlar.

• ne gömleklerini ne pantolonlarını denedim..bir kışlık mont aldım bir 3 adet t-shirt..t-shirt ler içler acısı kalitede...montu (polar palto) ise sadece bir kış giydim...onun kalitesi ile ilgili yorum yapamıycam...ama fiyatına göre görünüşü çok güzel...ama t-shirtlerinden dolayı sıcak bakamıyorum mudo ya...belki indirim zamanı satılan t-shirtler farklıdır....(he bir termos bardak almıştım..işlevsel..tavsiye ederim bardaklarını...benim gibi bilgisayar başındayken çayını-kahvesini içmeyi unutanlar için güzel bir ürün...ama t-shirt almayın)
  • Normal Mudo mağazalarında indirimin i si bile yoktu zaten mağaza bomboş.ilgin. bir durum.
  • 50 YTL İNDİRİMLİ FİYATLA aldığım tişört ilk yıkamada yakasının boyaları aktı bumu şimdi mudo kalitesi
  • faturasıyla gotur. ya değiştiriler yada aynı tutarda hediye çeki yazarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saruman

mudo magazası = çin pazarı ..

Mudo = Bit pazarı
  • YKm outleti denmis ama bence bulursaniz Damat Tween'in outletlerine gidin. Abartmiyorum gayet kaliteli, Turquality belgeli yuz kusur liralik pantolonu 20 ytl ye almistim.
  • eryaman optimuma gittim mudonun mağazasına

39.5 ytl ye kadife ceket aldım. geçen sene 120 ydi aynısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gutshot

YKm outleti denmis ama bence bulursaniz Damat Tween'in outletlerine gidin. Abartmiyorum gayet kaliteli, Turquality belgeli yuz kusur liralik pantolonu 20 ytl ye almistim.

Var mı İstanbulda bildiğiniz Damat Tween outleti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiamen

quote:

Orjinalden alıntı: gutshot

YKm outleti denmis ama bence bulursaniz Damat Tween'in outletlerine gidin. Abartmiyorum gayet kaliteli, Turquality belgeli yuz kusur liralik pantolonu 20 ytl ye almistim.

Var mı İstanbulda bildiğiniz Damat Tween outleti?

kadıköy altıyolda %50 indirim yazıyordu camında...ama fiyatlar outlet gibi olmadığı gibi " yok bu yeni sezon ,yok bilmem ne " diyip indirimden mahrum kalabiliyorsunuz..(damat a girmedim ama aynı kaldırım üzerindeki pierre cardin e ve sarar a girdim..camların %50-70 indirim yazsa da eski sezon yeni sezon benim canımı sıktı, doğrudan çıktım mağazalarından)
  • valla zaten camda yazanlara inanmamak lazım. ya da işte şu fiyata takım veya ceket diyenlree.
    içeri girdiğinizde o fiyata ya tek bir beden ürün kalmış oluyor ya da kalmamış oluyor. amaç yeni sezon tabir edilen ürünleri kakalamak .
    istanbulda yaşıyorsanız bunun farkına çoktan varmışsınızdır. mesela gecen altınyıldıza girdim ceket şu kadar tkaım bu kadar hemen goreyim dedim 8 dropları. abi tek ceket yok. ee? takım da bi tane var siyah? hmmm. yeni sezond---- tamam kardeşim hayırlı işler.

mevzu bu. mudoya gelecek oluska. kesinlikle bir 10-15 yıl öncesinin ne havası ne de kalitesi var. maalesef bunun sebebi bindirimci firmalar degil, ha böyle kazıkçı firmaların da etkisi vardır ona bi lafım yok. ama esas sebep çoğu yerde kaliteyi ucuza aldığını zannederek olmadık firmalara yönelen tüketici. e böyle olunca herkes ucuza satmaya çalıştı mudo da o günlerden çinden kutu kutu mal getiren firmaya dönüştü. çünkü ne satarsanız satın e kalitede satarsanız satın ucuz malla başa çıkamazsınız.

özellikle outlet adı altında satılan malların çoğu kalitesiz. doğru. ama biraz daha zengin muhitlerdeki şubelerinde farklılık söz konusu olabiliyor kimi zaman. hatta çalışanlar da bunun farkında. ben iyi bir şıubesine olivium mudo dan aldığım pantolanla gitmiştim işte bu tarz istiyorum falan demiştim, arkadaş o üstünüzdeki outlet ürünü dedi. naıl ynai dedim bu sezon ürünleri sonra oralarda satılmıyor mu dedim öyle olanlar da var direk outlet için getirilen ürünler de var dedi.

yani böyle işte ben şahsen mudodan gömlek almam, tişört almam, kazak alırken 2 defa düşünürüm, mont asla almam.

2 defa lacivert pantolon aldım hem de iyi şubelerden ikisi de soldu.bunun yanında çok iyi ve uzun süredir kullandığım pantolonlarım da var. pantolan almaya gayret ederim. yani uygunsa 20 ytl falan. renk olsun diye. bir de uzun kollu penye tarzı şeyler alırım onlar da 10 15 civarıysa. ha bi de yazın 3 tane mayo şort aldım toplam 30 ytlye. mudo benim için budur.

• Pantolonlara bakmıştım Kale center da fakat paçalar çok kısa. Biraz uzun boylu olunca kıyafet bulmak zorlaşıyor.

8 drop takım elbise nerede bulabiliriz. Kime sorsam yok diyor. Kiğlıda bile yok 8 drop. Sarar da pahalı geliyor açıkçası. Şöyle orta kalite 8 drop takım elbise bulabileceğim bir yer varmıdır İstanbulda?
  • valla 8 drop büyük bir sorunsal. mudo üretmiyor kiğılı da üretmiyor. ,,

altınyıldız vb gibi yerlerde de işte sadece siyah var.

ben gecen sene olivium uki den aldım gerçi markası milano idi. ama benim içiin çok önemli değil. okulda giyiyorum 4-5 saat hepsi bu. yani karışımı kalitesi tabi ki de önemli ama ille dşık bişey olması gerekmiyor.

style çizgi de var, crispinoda var, altınyıldız zeytinburnu metroda var. bi de sana bir iki beden büyük 6 drop vermeye kalkarlarsa dinleme. kolu uymuş gibi geliyor ama tabi ki işin aslı öyle degıl.
  • 10 liraya pantolon alıp senesinde atmak adama koymaz ama 50 lira verirsen ozaman koyar yıllar once bir sweat almıstım mudodan hala giyerim tas gibi 15 lira para vermiştim 5 sene once levis 501 aldım 100 liraya hala giyerim tas gibi oda biraz yıkama ve giyme kosullarıda etkili tercih meselesi bunlar
    giyim zevki herkesin bütcesi ve tercihi ile alakalı
  • mudo 4-5 yıla kadar kalitesi tartışılmaz bir markaydı, sonra piyasadaki ucuzluk kampanyalarına uydu ve kendi outlet ürününü çıkarttı, bu ürünler fabrikadan çıkışta outlet olarak çıkıyor, 12 ay piyasada, fiyatları uygun ama kaliteleri mudo collection ürünlerine uymuyor, mudo collection ürünleri hala kaliteli ve etiketlerinde türkiye'de üretilmiştir yazıyor, outlet ürünler nerede üretiliyor fikrim yok ama muhtemelen çin, bir de fts 64 adında yan bir markası var mudonun, genç giyim için üretilmiş, onun ürünleri de kaliteli, ben 5-6 yıldır mudodan giyinmeye çalışırım, gördüğüm eski ürün bolluğu yok, sizlere tavsiyem outlet mağazalarda mudo collection ürünlerini aramanız, bazen denk geliyor uygun fiyata, mudo outlet ürünlerini alan arkadaşlar da fiyata göre normal bence yaşadıkları sorunlar, Allah herkese bu mübarek günde hayırlı ve bol kazançlar versin de çin mallarına yönelmeyelim, herkese şimdiden hayırlı bayramlar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.