Şimdi Ara

MUCİZE SELÜLİT KREMİ ADONIA LEGTONE SERUM!!SADECE 9 DAKİKADA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün amerikan menşei li ve gerçekten 9 dakikada etkisini göstermektedir. Diğer satış sitelerinde 1 haftada 8 adet verdim fakat distribütör firmanın herkesin ilanını kaldırması nedeniyle satışlara ara vermiştim. Türkiye'de bazı sayfalarda satışı yapılmakta ve 190-210 ytl arası fiyat verilmektedir.Elimde sadece 3 adet kaldı. Buraya özel fiyat sadece 160 ytl dir. Ürünün Amerika satış fiyatı 89 dolardır ve Türkiye'ye gönderimler durdurulmuştur. Tükenmeden alın.

Yeni,evinizde uygulayabiliceginiz selulit tedavisi.Sadece 9 dakikada etkisini goruceksiniz !
    Selulit ince kadinlarda bile veba olabilir. Yasiniz ilerledikce bu sorun dahada kotuye gider. Selulitin temel nedeni cildinizdeki kok hucrelerin zaman icinde zayiflamis olmasidir. Deri insan vucudundaki en buyuk kok hucre deposudur.22 yasindan sonra,deri kok hucrelerinin yenilenmesi zayiflar.Deri yenilenmesi yavasladiginda,yag hucrelerimiz buyumeye ve toxinleri tutmaya baslar.Bu da cilt yuzeyinde Portakal Kabugu gorunumune sebep olur.

Adonia Organik LegTone™ Serum Selulite probleminizi gecmiste birakir.

En son Bitki Kok Hicre teknolojisi ve 23 organik Yunan botaniklari kullanilarak gelistirilen Adonia's LegTone™ Serum az uyuyan yada az aktif olan deri kok hucrelerinizi uyandirir ve 20 yaslarinizdaki hucre seviyenize geri getirir. Mevcut deri kok hucrelerinizi yenileyerek dogal bir goruntu saglar ve selulit goruntusunu azaltmaya yardimci olur.Saglikli kok hucreleri de cildinizin dogal oalrak kendini yenilemesine sebep olur.

Sadece saniyeler icerisinde uygulayin ve sonucu sadece 9 Dakikada gorun !

Bagimsiz laboratuvar testlerinde Adonia LegTone™ Serum un selulit gorunumunde 47% oraninda azalma sagladigi gorulmustur.SADECE 9 DAKIKADA!

6 hafalik kullanimda ise 72% oraninda selulitin yok oldugu gorulmustur.!

Sonuclariniz gunluk kullanimi ile zaman icinde gelismeye devam edecektir/

Adonia LegTone™ Serum insan kok hucreleri icermez;
    sadece istikrarli organik bitki hucreleri icerir.
    The instant results are magnified by an ancient Greek organic botanical blend that activates the power of plant stem cells.

"Bir doktor ve Anti-Aging kurumunun aktif bir uyesi olarak Adonia LegTone™ Serum un selulit tedavisinin gelecegi oldugunu dusunuyorum. Laboratuvar testleri cok etkilyeci ve kesinlikle ise yariyor"

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• benim için pahalı olmasa alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.