Şimdi Ara

Mucize istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu peygamber insanları inandırmak için mucizelere başvurmuş. Bu şekilde insanları inandırabilmiş. Bende iyice ateist oldum benim durumumda büsürü insan vardır. Allah varsa neden o eski insanlara, kendine ve gönderdiği peygambere inanması için mucizeler veriyorda bize tık yok bizim ne suçumuz var.

Son peygamber geleli yaklaşık 1300-1400yıl geçmiş. Bi bedevi için aşağıdaki gibi bi mucize oluyorsa bizim bedeviden neyimiz eksik

"Bir sefer sırasında Peygamberimizin yanına bir bedevi gelir. Peygamberimiz ona 'Nereye gidiyorsun?' diye sorar. O da 'ailemin yanına' der. Rasülullah(SAV) 'Ondan daha güzel bir hayır istemez misin?' buyurur. 'Allah’tan başka ilah olmadığına, O’nun eşi ve ortağı olmadığına ve Muhammed’in O’nun kulu ve Rasülü olduğuna şehadet etmendir.' der.

Bedevi ise: 'Buna kanıt şahit nedir?' diye sorar.. Peygamberimiz(SAV) 'Vadi kenarındaki şu ağaçtır git o ağaca Rasülullah seni çağırıyor' der... Bedevi anlatır; 'Sonra ağaca işaret etti ve ağaç, kökleriyle sürünerek geldi. Ve 'Selam sana ey Allah’ın Rasülü' dedi. Rasülullah (SAV) ağaca emretti ve ağaç yerine gitti.'"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 4 Aralık 2018; 16:39:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşamak zor geliyor
    3 yıl önce açıldı
    Yaşamak zor geliyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.