Şimdi Ara

mubergama 1.1 e yüklemeye acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 1 aydır mubergama da oynuyorum ama bu son sürümü bi türlü yükleyemedim
    siteye giriyorum client 1.2.3.4.5.6.7.8 var 1. girdim alt tarafta premıum sürüm free sürüm var hangisi veya
    nerden ve nasıl bana detaylı olarak burdan anlatırmısınız teşekkürler

• evet mu bergama sever arkadaşlar halen yardım bekliyorum

• Arkadasım kusura bakma yazmakta biraz geciktim. Simdi yeni client 8 parca olarak verildi. 1. parcadan baslayarak tılıyorsun cıkan ekranda free ye tıklayım bırkac sn beklıyorsun ki zaten orda sn yi gosteri. daha sonra sana bir kod verip o kodu yazmani istiyor. Bu koduda yazdıktan sonra start download deyip tek tek cekiyorsun. Hepsini cektikten sonra 1. parcaya extract to folder diyorsun o gerisini hallediyor.....

Kolay gelsin iyi eğlenceler....
  • ilgin için teşekkür ederim arkadaşım son bi soru bu dosyaları nereye yani daha önceki kurulum dosyasına mı çekcez ben bu dosyaları belgelerime indirdim
  • niye böyle bir yol seçtiniz ki

client + patchler olarak tek bi dosya halinde koymak daha kolay değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanvanli

niye böyle bir yol seçtiniz ki

client + patchler olarak tek bi dosya halinde koymak daha kolay değil mi ?

KESİNLIKLE HAKLISIN AMA HERSEY MADDIYATA DAYANIYOR KISA ZAMANDA FULL CLIENTI SETUP SEKLINDE INDIREBILECEKSINIZ....
  • nasıl yani maddiyat ???

ben ilk mu_bergama mı bergamadaki bi cafeden (orion internet cafe) cd halinde almıştım cd nin içinde sadece bir dosya halinde mu_mergama vardı hiçbir setup yapmadan o dosyayı bilgisayarma atmıştım

bunun gibi birşeyden bahsediyorum
    bunu yapmak ne kadar zor olabilir ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun adminleri warken bana laf dusmes ama soruna cvp vereyim.oyunun zaten normal bir program dosyasi gibi setup dosyasi halinde clienti war.Ancak bu dosya 250mb daha yuksek oldugu icin herhangi bir upload sitesine yuklemek olanaksiz.Tabi ki belli bir bedel karsiliginda ki bu linklerde belli bir sure sonra islevini yitiriyor.Bunun icinde oyunun clientini belli bir bedel karsiligi upload eden ftp siteleri war.Ben bole oldugunu biliyorum.Burda para devreye giriyo arkadasim.

MUBERGAMA DAHA IYISINI YAPANA SIMDILIK EN IYISI BU
    _SN@KE_
  • Arkadaslar yer sorunumuzu hallettik. Su an dosyayı upload ediyorum 1-2 saat sonra full client i setup seklinde cekebilirsiniz....
  • beyler ya ben mu bergamada oynucam account aldım ama bıturlu oyun acılmadı ındırdım cılentı ama acarken hep hata werio bi yardım edın plsss...
  • www.mubergama.com dan 1 Parca Seklınde Cekebılırsınız Clıent I

falkan game guard dolmadan cancel dıcen acamassan msn e gel yardımcı olurum skinny_ist@hotmail.com
  • Misal ben arkadaşın dediği gibiwww.mubergama.com dan 1.1 client aldim 1 ,5 saattede sürse buna yetti ....

Her Zaman Mubergama Online Hayat Bir Yerde Offline...!

Yazan:Ataberk

• Her Zaman Mubergama Online Hayat Bir Yerde Offline...!

TUTTUM BU LAFI
  • mub.no-ip.org sitesini aç önüne koca 1.1 Full client yazisi çıkınca onun üstüne tıkla ve yükle ii oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.