Şimdi Ara

MUBERGA DOSYASINDAN VİRÜSMÜ ÇIKTI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muberga'nın sitesinden cilent'i ve patchi yükledim , 5 dk snra otomatik antivir scan başladı makinede....

bi kaç şey buldum sanırım pek emin değilim ama , artık siz söyleyin bunun ne olduğunu ??

AHA BURAYA TIKLAYIN GÖRMEK İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 13 Kasım 2005, 8:20:59 >

Orjinalden alıntı: the_cheby

BU OYUNU ONLİNE OYNAYAN BİR SÜRÜ ADAM VAR BEN DAHİL KİMSEDE ÇIKMADI VİRÜS.EMİNMİSİN

abi yalanmı söylicem , siteden yükledikten sonra çıktı bu !!! bi scan yaptır bakalım sendede çıkcakmı
  • Arkadaslar telasa gerek yok gordugunuz sizi yanıltıyor. Daha oncede soyledıgım gıbı main.exe ve mxlogin.dll dosyaları EncryptPE ile cryptolandıgı ıcın bazı virus programlari bu dosyaları virus olarak goruyor. Nortonun sitesine bakarsanin EncryptPE crypttolamasındn kaynaklanan bir olay ve norton bu durmu virus olarak nitelendirmiyor. Viruste degil zaten. Azıcık arastırısanız dogru soyledıgımı anlayacaksınız. Vu dosyalara virus uyarısı veren birkac tane program var bunlarda Kaspersky Avast gibi virus programları.....

Saygılarımla....

• Virus uyarısı ile karsilasan arkadaslar mxlogin.dll dosyasını icleri rahat etmiyorsa silebilirler.....

Saygılarımla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

Arkadaşlar muberga'nın sitesinden cilent'i ve patchi yükledim , 5 dk snra otomatik antivir scan başladı makinede....

bi kaç şey buldum sanırım pek emin değilim ama , artık siz söyleyin bunun ne olduğunu ??

AHA BURAYA TIKLAYIN GÖRMEK İÇİN

BABALAR GIBI TROJANvırus deil yani yalan " EncryptPE ile cryptolandıgı " bole bi terim yok bikere.babalar gibi trojan war dosyada.bende indirmistm zamaninda bende de ayni sey cikti.acmadan hax ledim biraz karistirdim.ortaya bana proagent yada prorat tarzi bi programla yapilmis bir trojan oldugu raporu verdim.cnku kanitlar o idi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.