Şimdi Ara

Muay thai mi box mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.Daha once 8 ay kickbox yaptım.Boyum 187 kilom 70 sizce bu iki spordan hangisini yapmalıyım hangisi spor olarak diğerinden daha iyidir?Uzun uzun açıklarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muay Thai derim eğer direk Boksa merakın yoksa sıkılırsın. Muay Thai her antrman yeni bir teknik tekme diz dirsek öğrenmek cok zevkli bence

• ++

• kickbox yaptiysan boksta sikilabilirsin dedigi gibi arkadasin ama haberin olsun muay thai kickbox tan daha sert bi spor
  • Uzun süredir ikisine de büyük merakım var ama bi türlü karar veremedim.yorumlarınız için teşekkürler

• +

• quote:

Orijinalden alıntı: trselfcrime01

Merhaba arkadaşlar bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.Daha once 8 ay kickbox yaptım.Boyum 187 kilom 70 sizce bu iki spordan hangisini yapmalıyım hangisi spor olarak diğerinden daha iyidir?Uzun uzun açıklarsanız sevinirim

kısa süreli yapıcaksan box derim ama uzun sureli dersen muay thai daha iyi bi secim olur bence birde zevk meselesi tabiki ben diz dirsek cok severm bu yüzden muay thai benm ilk tercihm olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muay thai birebirde daha etkilidir. boks ise çoklu dövüşte daha iyidir. karar senin.
  • boyun uzun, arm span'in da sağlamdır. iki spor da sana çok uygun, hangisinden daha çok keyif alırım dersen ona başla
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.Daha once 8 ay kickbox yaptım.Boyum 187 kilom 70 sizce bu iki spordan hangisini yapmalıyım hangisi spor olarak diğerinden daha iyidir?Uzun uzun açıklarsanız sevinirim

muay thai bende bu ikilemde kaldım thaiye başlama kararı aldım evime yakın bulamazsam boks yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

quote:

muay thai bende bu ikilemde kaldım thaiye başlama kararı aldım evime yakın bulamazsam boks yapıcam

ne yaptın? muay thai nasıl gidiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.