Şimdi Ara

MuAlchemy [OFFLINE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni spotlar bu gece geliyor. :)
  • Servera Ne oldu dostum ?
  • sorun yok ne olduki
  • Nasıl resetleniyo ya baştan söyleseydiniz ya eksiklik var servera rest gelcek diye enayi gibi kasmazdık ayıp yaptığınız
  • yine kasarsın kardeşim merak etme bu sefer daha iyi olacak ilk hafta votelerle felaket kredi kazanacaksınız yine 1 kaç günde toparlayacağından eminim kendini hem bu sefer emin ol çok zevk alacaksın
  • Sana bişey diyim mi gene 20x le başlarsan yeni servera o kasan 3-5 kişide gelmez söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Sana bişey diyim mi gene 20x le başlarsan yeni servera o kasan 3-5 kişide gelmez söyliyim

Aynen 20x nedir yahu ?
  • 20x ile 2 haftada 16 reset atıldı demekki isteyince oluyor arkadaşlar ama şunu söyliyeyim item yönünden zorluk çekilmeyecek bi kaç shop ve kalplerde düzenleme yapıyorum
  • Sunucu 20x olmasına ragmen nokta spotlar olduğu için gayet kolay eğer rankingse bakarsanız sunucu sabah açılmasına rağmen 330 lvl bir kişi olduğunu bile gorebilirsiniz
  • Medusa Eventten artık GM Ring Düşmektedir. Bilgilerinize :)
  • Sanki daha öncedende bu isimde aynı kişi server açmıştı/açmaya-kalkmıştı ?
  • evren is the king adam yapıyor ya
  • estafirullah :D:D:D
  • hayırlı olsun biladerim...
  • Sunucumuz Restlenmiştir. Exp oranı 300 Drop 80dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

Sunucumuz Restlenmiştir. Exp oranı 300 Drop 80dir

bir sonraki reset tarihini alabilir miyiz
  • Beyler siteden "cuRsed" in invetory e bi göz atmanızı isterim,
    oyuna başladım 60lvl de bıraktım.

GM mi diye sordum, cevap: sayılır . seti güzelmiş, peki niye başlarıyla kasıyor diye sordum, cevap: ha şu mesele, crediyle aldı onları. Krediyi parayla mı aldı?,cevap: evet. Ee hani GM sayılırdı, cevap: sadece oyun içinde küfürleri görüp bildirmek için. Ee biz de bize küfür edenleri bildirebiliriz, cevap: telefonlamı:) .. burda konuşmayı kestim , kendi adıma konuşuyorum, kayırmanın olduğu, birilerine tam set dizildiği serverde oynamam, buraya yazıyorum ki belki benim gibi düşüneniniz olur ;)

bu arada invetoryde demon bile +15 ;) crediniz varsa alırsınız(!) ;)

iyi eğlenceler, kolay gelsin
  • bu konuşmayı kiminle yaptın bilmiyorum ama benimle bi alakası yok oyunda credi satışı var evet credilerinle istediğin itemi alabiliyorsun insanları galeyana getirme istersen arkadaşım ;)

cuRsed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust

bu konuşmayı kiminle yaptın bilmiyorum ama benimle bi alakası yok oyunda credi satışı var evet credilerinle istediğin itemi alabiliyorsun insanları galeyana getirme istersen arkadaşım ;)

cuRsed

arkadaşım kimseyi galeyana getirme gibi bir niyetim yok, konuşmayı h4pp3 ile yaptım, credi ile aldığın ortada(!), demonu bile +15 almışın. ben bir şey tartışmıyorum, isteyen isteyene istediğini versin umrumda değil, bu serverda oynamak istedim, girdim, bu olayı gördüm, çıktım. hiçbir şey zorunlu değil ;) olay bitti. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.