Şimdi Ara

MuAlchemy [OFFLINE] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUN NE ZAMAN GELİCEK BARİ BİR BİLGİ VERİN SABAHTANDİR KAPALİ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralsensey -- 27 Eylül 2011; 20:21:09 >
  • arkadaşlar teknik bir aksaklık olmus server açık :)
  • KAPANDİ GENE
  • kapandi gene ne is
  • Evet full set verilmediyse bende başlarm.. Adam gibi bi server arıyorum güzele benziyo
  • Kimseye Full Set yada farklı özel durumlar sağlandığını görmedim. Açıldığından beridir oynuyorum. Ay sonu anca geldi aldım credi sisteminden günahıyla credileri itemleri yaptım. Yeni başlayacak arkadaşlar oyunda isem party konusunda bana ulaşabilirler. item kanat para yardımcı olurum hertürlü.

Nick : AsiveMavi
  • Server nie kapalı dostum bi acıklama yapcakmısın??
  • arkadaslar açılacak sabır çalışma yapıyoruz
  • beklioruz admn sıkıntı yok ;)

saglam olsun yeterki :Dd
  • admin download yerinde hata war galiba indiremiom:s
  • sanırım sezon değişikliği olmuş ama download yapamıyorum yeni sezonu bende download bölümüne bakarsan sevinirm kolay gelsin
  • hocam bi açıklama yapcakmısın seni bekliyoruzz.. Sezon değişikliği yapıyosun bari ilgilen şu serverla !!!
  • Clientimiz şuanda upload ediliyor. Bittiğinde sitemizin download bölümüne konulacak sitemizden ise gerekli açıklamalar yapılacaktır.
  • http://www.mualchemy.com/#Download

sitemize girip oyunu indirebilirsiniz iyi oyunlar.
  • Üyelik alınmıyo hocam.. demiştimki halletttim Şu an clienti indiriyorum server acıkmı?? hemen başlayabilirmiyiz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furian37 -- 1 Ekim 2011; 18:20:54 >
  • aliniyor kardes
  • evet açık kardes
  • nasıl res atıcazzz atamadımmm
  • bu vip olayı ve kredi nasıl oluyor bi acıkalrsan sevinirim bu arada h. olsun...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.