Şimdi Ara

Muafiyet sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce derslerinden muaf olmak için girilen sınavdaki sorular var mı elinizde çıkmış sorular ben bulamadım hep hazırlık atlama soruları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muafiyet sinavları basit oluyor çok kasmana gerek yok

• 4.sınıf 5.sınıf şeyi mi soruyolar ya cok basit diyorlar da

• Doktorhanımm D kullanıcısına yanıt
    İng dersi kolay oluyomuş zaten agnonu yükseltirsin diye duydum ben o yüzden girmicem bile
  • ben lisede 4 yıl boyunca zar zor geçebildim.3 ekimde muafiyet sınavı var. Biraz baksam geçer miyim? Sene içerisinde uğraşmak istemiyorum. Daha doğrusu neye çalışayım. Çok yabancıyım ingilizceye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erotikbrokoli -- 19 Ağustos 2016; 11:02:25 >
  • Ben ingilizce egitimi almak için muafiyet sınavına girmek istemiyorum dedim ama bu hazırlık sınıfı falan olmuyo dimi beyler yani diger derslerin içinde ingilizce görücez heralde okulda öyle anladımda tam emin olamadım ya
  • Ben bugün hazırlık atlama sınavına girdim maalesef geçemedim pek temelim yok acaba hazırlıkla beraber %30ingilizce yapabilir miyim Üninin hazırlık eğitimi pek iyi değilmiş ama kendim çabalıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toefl sınavı 2013
    12 yıl önce açıldı
    Dgs sınavı
    6 ay önce açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhanim

Ben bugün hazırlık atlama sınavına girdim maalesef geçemedim pek temelim yok acaba hazırlıkla beraber %30ingilizce yapabilir miyim Üninin hazırlık eğitimi pek iyi değilmiş ama kendim çabalıcam

Sınav nasıldı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteden üniversiteye değişir sorular ve zorluk. Mesela bilkentte falan kolay ingilizce beklenmez.

• JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Bana zor geldi açıkçası hiç duymadığım Kelimeler vardı sınav iki aşamalıydı ilki geçen ikinciye giriyordu ben ilkinde kaldım ilkinde 126kalan 106geçen vardı o geçenler ikiye gircek işte bu nasıl bir istatistik bana kalan sayısı çok geldi açıkçası

• quote:

Bana zor geldi açıkçası hiç duymadığım Kelimeler vardı sınav iki aşamalıydı ilki geçen ikinciye giriyordu ben ilkinde kaldım ilkinde 126kalan 106geçen vardı o geçenler ikiye gircek işte bu nasıl bir istatistik bana kalan sayısı çok geldi açıkçası

Hangi üni ?

• erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Hocam bide selçukta ingilizce dersinde devam zorunluymuş galiba

• JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Bezmialem Üniversitesi genelde muafiyeti kolay yapıyorlar yarısından fazlası geçiyor dediler ama bu sene öyle olmadı gibi çünkü şimdiden çoğunluk elendi

• quote:

Bezmialem Üniversitesi genelde muafiyeti kolay yapıyorlar yarısından fazlası geçiyor dediler ama bu sene öyle olmadı gibi çünkü şimdiden çoğunluk elendi

Konular neydi tam detaylı şekilde anlatırsan

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Hocam bide selçukta ingilizce dersinde devam zorunluymuş galiba

Aynen hocam, ingilizce dersi hukuk fakültesinde işlenmediği için zorunluymuş. Yabancı diller yüksekokulndaymış
  • Ozel unide kolay beklemeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.