Muaf olunan derslerin kredisi... ?

-
-
Hocam siz biliyorsunuzdur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim okulda AA ile geçmiş gibi oluyorsun.
AA alınır. Yoksa kimse muaf olmaz zaten muaf olabilecek kadar iyiysen alırsın dersi notunu yükseltirsin
Biz de AA alınmıyor. A1 A2 A3 B1 B2 B3... diye notlar alınıyor. Bunlar etkiliyor mu yoksa geçen herkes AA mı alıyor
Sizin okul neresi? Hacettepe nasıl biliyor musun? Muaf dersler Akademik ortalamayı etkilemez demiş bir yönetmelikte ama emin olamadım.
ODTÜ'deyim. Muaf olduğum ders AA gözüküyor transkriptte. Hacettepe'yi bilmiyorum ama muhtemelen böyledir yine.
Yani muafiyet sınavından aldığın notun önemi yok mu muaf olan herkes eşit not bakımından sizde değil mi?
Teşekkür ederim cevap için:)
Evet hocam. Rica ederim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 17 Ekim 2020; 16:38:12 >
Yoo agno 4 benim su an demekki hesaplanmis yani
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aklıma takılan şey o zaman muafiyet sınavında alınan notun önemi yok mu? Yoksa not yükseltme sınavı oluyor bizde, notu yükseltmenin ne artısı var ki oluyor diye düşündüm ben.
2 tane dersten muaf oldum. Biri 2 kredi diğeri 1 kredi
Üst dönemlere sormalısın. Bizde muafiyetten kaç aldıysan o notla muaf oluyorsun. Yani sınavlara girmeden direkt olarak o notlar yazılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X