Orjinal Toner' e göre daha ucuz Dolum Toner' e göre daha güvenlidir. Tabiki her muadil toner iyi değildir. Fiyatları çok ucuza olarak satılan tonerler Yurt dışından çöp denilecek şeklinde gönderilen ürünlerde vardır. Ayrıca Muadil kelimesi eşdeğer, eşit, denk gini manalara gelmektedir.Orjinalin eşdeğeri de denilebilir Yan sanayi diye de adlandırılırlar. Baskı maaliyetleri çok düşük olan bu tonerler orjinal ürünlere alternatif olarak piyasada satılmaktadır. Orjinal ürüne göre baskı maaliyeti 4/1 oranında daha düşüktür.Ama bu konuda marka olmuş olan TORO TONER'de satılan muadil tonerler yüksek kalite standartlarında üretilmiş 1. sınıf muadil tonerlerdir. Tekrar doluma uygun olarak üretilmiş muadil tonerlerdir. Atık hazneleri geniştir , bazı yazıcıların içinden çıkan demo tonerler gibi değildir.Dolayısıyla dolum sonrası toner tozu sızdırarak kağıda leke bırakmazlar.Tonerlerimiz orjinal köpük ve karton ambalaj içinde satışa sunulmuştur.Piyasada , biten tonerlerin toplanıp tekrar dolumundan sonra satılan tonerlere de muadil toner denilmektedir. Oysa bu tonerler remanufactured yani yenilenmiş tonerlerdir. Toro Toner satılan tonerler yenilenmiş tonerler değil, sıfır üretim muadil tonerlerdir. Muadil Tonerin Yazıcıya Zararı Varmıdır?
Kaliteli bir üretim ve kalite kontrolden geçmiş bir muadil tonerin yazıcıya zarar verme olasılığı yoktur. Tonerlerimiz kalıp ,mekanizma vb. tüm yönleriyle orjinal tonerlerle birebir aynı üretilmişlerdir. Toro Toner de satılan muadil tonerler titiz bir üretim ve kalite kontrolden geçirilmek suretiyle satışa sunulmuş 1. Sınıf muadil tonerlerdir.