Şimdi Ara

Mu sadece res değildir...! Bakın ve okuun çok eğleneceksnz.Reseti çok olanlar yerden kalkamadı!! ;) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusu kullanmak energye basmasi lazm yada senin gibi strengh abanırdı enrgye bastı bu bi stratejidir kuşu güçlü yaptı bu arada alper montele bi yerlerine ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuArD[of]HeAVeN -- 13 Mayıs 2006; 17:41:49 >
  • tamam kocum ole olsun sen hic bisey yapmadın ole olsun ben bisey sollemiyorum sen kendini bıraktın kes dedin ole olsun kabul ettik hade yediremedin dimi
  • ya 1.1e versiyonmu 1.2d kusa stren basilmaz benimi kesdin sen onu solemedin herlade energy bascak baska ne bascak alla alla
  • yok sana demedim ugrasma bunlarla anlamında sana baran bırak dedim
  • bu arada ben baran seni kestm demedm energyi kestm paso relieve seni kesti hep
  • tmm bugun 3 kisi al guildinden bizde 3 kisi war yapcaz ok
  • kocum bak sen energy e bakma o enrgy elf agility elf deil herseyi biliomus gibi kousma ag si 70 kusur onun anladınmı bilip bilmeden konusma zaten yedirdim sana o resimleri beni sen hic paspas ta yapmadın o resimde nie yalan soyluyosun ss leri goster ettiysen nie en bastada yokum ama benim resimlerim guzel olmekten basın dondu noobie seni daha oyun oynamayı bilmiosun karsımıza cıkıyosun ne is bu ya
  • bizim 3 kisi ben sen oguz olsun seci setiniz kaybetmis kasamaz bide 10:30 gibi yapalım tabi korkmazlarsa en onemli neden o deminde die sana vurmak istemiorum nie vurmuypsun cunku arkanda relieve yok korkuyosun yalanmı
  • ya dunde onalr bizi kesdi bizde onlari ama resmen ben tek basima savasdim barisn oku yokdu bide buff atamiyodu bi ara uzakdan buffladi 5 ii ni birden aliyodum oyle Energy FIRST Styx isterseniz 4 olsun biz bide dl aliriz
  • bence bunlar savasmaz yemez bunlara korkarlar sindi rezil olmaları war baran bana orb of blow bul skille oldurene kadar keser bunlar beni
  • adi onun deat stap olmasi lazim
  • ruzgar buyusu iste ondan lazim bana daha rahat kesmem icin
  • 2 kişi torpic i götürüyo işiniz iyi
  • nasil yane msj sayimizi artiyorum burdan admine sesleniyorum burda yazdigim butun msj sayilarini silebilirsin oldumu simdi
  • onu demiyom sadece siz mesaj atıyonuz 2 sayfa omuş bari msn den felan konuşun
  • yoq bizi buraya rezil etmeye calismislarda o yuzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

yoq bizi buraya rezil etmeye calismislarda o yuzden

anlıyamadım
  • tmm kardes kapatik konuyu artik KİMSE birsey yazmasin!!!! Admine sesleniyorum kitle bu konuyu
  • yo şimdi de ben kitlemesini istemiyom biraz muhabbet edek eee daha daha nasılsınız
  • styx sen olayı bılmıyon neatlıyon san ne oluyo benonu anlamdım neden karıstıryon ortalıgı burda yascana styx bey bcık oyunda karsıma ok ? video kaydı alım de gorsun mıllet styxın halını ya cidden san ne olduki bis kapsıtık bıttı hersey solicemis oledik sen ne uzatıyon allah llah ubu younda herkes birbirnde bise ister oyunun amacinda biride budur cocuk beynın aldımı bılmıyom yasadıklarımısı bıs dostuz yınebunları yaptık ama hala arkadasız gelıpde karıstırma ortalıgı cocukk
    i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcTİC_bizmu -- 14 Mayıs 2006; 1:03:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.