Şimdi Ara

MU ONLINE TRAINER,HACK etc.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mu online icin speedhack disinda
    autokill yada ne bilim itemler icin turlu fitne fesat yapilabiliyor mu?
    yani mu online hack nasil yapilabilir? gerekli dosyalar, ilgili linkler nelerdir?..

("aaa sifre yapmadan oynasana ne kadar uckagitcisin,ayip git oynama o zaman" diyeceklere lafim pesin pesin $udur.. "get a life.")

• item kopyalama , %100 şansla +10 +11 yapma, one hit hack vsvs dolu hile var, bi sitede bulmuştum ama unuttum mlsf.
  • item yaratma filan olsa..
  • Kendi egolarını tatmin etmek için mi hackle uğraşıyorsun. Hackli bir karakter adam gibi oynayana zevk vermez ama sana verebilir...
  • -soth- burada bulunan (ve silinen) mesajın yüzünden ceza alacaksın. 5 gün forumdan uzaklaştırıldın.
  • saol mevluth buna ihtiyacım vardı, istersen acc u silebilirsin...
    forumda warez link istemek yasak, lamerlik yapmak değil, ne kadar güzel :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: -soth-

saol mevluth buna ihtiyacım vardı, istersen acc u silebilirsin...

Dh adaleti bu lamerleri koruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEYLER defalarca söyledim bu oyunu OYNAMAYIN.
    Bir sürü hilesi var ben de bu hilerle kapılıp toplam 9 saat bilgisayar başında durma ve 5 saatlik makroyla 290. levela geldim böyle programlar var.Daha sonra da bıraktım amacım hileleri keşfetmekti onu başardım ve son verdim.Her yerde her forumda her sitede de belirtiyorum ben yapabildiysem kaç kiş yapıyor inanmayan arkadaşlara da ispatladım özelden çok mesaj geldi niye inanalım zart zurt diye ama evet var arkadaşlarda söylemiş zaten.En azından en son kullnadıgım program var mumyth diye çince ydi fakat kuzenimin yardımıyla ve dene yanıl yöntemiyle heşeyini çözüp gyet güzel kulnamıştım daha da muhax var mumie var fakat mumie artık kullanılmıyor speed exe zaten malum,makoro programları zaten malum,speed exeyi oyun içinde bug kullnaark da yapablirsiniz bir itemdan aynısını yapma yani "dupe hack" var ,bless bugını artık keşfetti yapımcılar,kafadan %100 yapma şansıyla bazı itemları yaratabilrisiniz ondan sonra luckınızı arttırabailir ,codelama biiyorsanız istediginiz itemı yaratbilirsiniz daha uzar gider.

• quote:

Orjinalden alıntı: fifo

quote:

hayat ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: abduaty

quote:

Orjinalden alıntı: fifo

quote:

hayat ne güzel

lame olunca dimi.
  • anlamadigim,lamerlik yapiyorsam yapiyorum..
    sana ve digerine giren cikan ne? nedir sizi kasan?
  • kablonun öbür tarafından konuşmak kolay, yakınlarda biyerde olsan alarsın
  • "kablonun öbür tarafından konuşmak kolay, yakınlarda biyerde olsan alarsın"

birileri dun 5 gun ceza almis olmali ki,kuyruk acisi olan insanlar gibi klavye delikanliligi yapiyor..
    siradaki parcamiz onlara gitsin :
    bbg ugur - havlayan köpek ısırmaz.mp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 29 Mart 2005, 23:25:05 >
  • Hani ceza adam atıyor işte mesaj.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

-soth- burada bulunan (ve silinen) mesajın yüzünden ceza alacaksın. 5 gün forumdan uzaklaştırıldın.
  • iyi olmuş, benim niye haberim yok,
    hadi güzelim, sen git kumda oynamaya devam et...
  • Lamerlık ayrı hakaret ayrıdır. Burada millet lamer diye ceza veremeyiz ama bu durum o kişilere hakaret etmenizi gerektirmez.

-soth- senin nickindeki çizgilerden dolayı senin hakkında işlem yapamıyoruz ondan dolayı kilitlenmedin.

Bu nickinin değişmesi lazım. Bize yeni almak istediğin nicki ve geçici şifreni bildir de işlemlere başlayalım.

Topiği de kilitliyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.