Şimdi Ara

COUNTER STRIKE CONDITION ZERO LÜTFEN YARDIM ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun işinden de fazla anlamam ama bu oyunu aldım. Bu oyun single player mı? Galiba yüklemeyi başaramıyorum daha doğrusu her şey tamam gibi görünüyor ama başlamak istediğimde FATAL ERROR mesajı veriyor.Bu nedir? Bana en baştan yardımcı olabilir misiniz? Bu oyunu oynamayı çok istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

• oyunun single player ı var.ben internet cafede 1-2 saat oynamıştım. oyunun başlamadan verilen hatalar
    crack yapılmadığında, oyun tam yüklenemediğinde veya oyunu makinan kaldırmadığında olur. bunları bir kontrol et
  • Sevgili kahve ,
    İlgine teşekkür ederim.oyunun tam yüklenememesi ne demek anlamadım ama makine kaldırıyor ve crack dosyası yok.cd de crack olmaması diye bir şey olabilir mi? çünkü şu tak çalıştır saçmalıklarından değil.
  • oyun yüklenirken bazen "bilmemne dosyası eksik yüklemeye yine de devam etmek istiyor musunuz" gibi uyarı veriyor. yoksay a basınca yüklemeye devam ediyor. yükleme tamamlanıyor ama sonra oyun açılmıyor.

ayrıca crack dosyası bazen crack diye geçmeyedebiliyor. dosyanın ismi razor1911, deviance .. gibi de olabiliyor. sen cdnin içinde czero.exe gibi exe uzantılı dosya ara. bunu bulunca program files dan crack yap tekrardan bir de öyle dene bakalım.
  • bu bilmemne dosyası single player la ilgili olabilir mi sence?
    çünkü , multıplayer a izin veriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbdz
    bu bilmemne dosyası single player la ilgili olabilir mi sence?
    çünkü , multıplayer a izin veriyor..

olabilir tabi ki. ama şu da olabiliyor. bazen satın aldığınız oyunun içinden single player özelliği çıkmıyor.
    örnekle anlatayım. half life 2 nin iki ayrı cd si satılıyor. birinin içinde hem single player hem multi player var. diğerinde ise sadece multiplayer var. cd nin içinde single player gelmeyedebiliyor.
  • Crack ı kontrol etyaptığından emin ol...Olmazsa ss koy buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ONLINE TRAINER,HACK etc.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bot programlarının yüklü olduğundan emin ol

Konuyu CS bölümüne açarsan daha isabetli olur

http://forum.donanimhaber.com/forumid_280/tt.htm

İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.