server güsel gercekten indirip geliyorum ! KRISTOFIR
Ya adminim ben yanlışlıkla loren e ışınlanicakken loren kanyonu seçtim. Hesap şuan askıda kaldı. Bi el atarmısın.
Askıdan çıkardım..Girebilirsin..
onu_tr1 loren canyonu kaldırsana veya en alta alt çünkü şaşırıp yine basabiliriz
ya lorendroppa gittim nick Hell bişi olmaz dimi?
bende mu turkıyem vardı ondan gırebılırmıyım patc ı ındırmeme gerek var mı veya mu turkıyem de kullana bılırmıyım mu ızmır ın patch ı ındırsem cwp plszzzz............
beyler cwp verın hadi sızı beklıom:......................:
Cevap Bekliyecegine Indirip Denemeye Ne Dersin
quote:
Orjinalden alıntı: saw_saw_saw
bende mu turkıyem vardı ondan gırebılırmıyım patc ı ındırmeme gerek var mı veya mu turkıyem de kullana bılırmıyım mu ızmır ın patch ı ındırsem cwp plszzzz............
ip adresleri değiştiği için Yeni patchi indirmelisin.
yeni patchda loren canyon kalmis arkadaslar süper oyun oldu:Dama zaten süperdi:D
onur /re off oyunda nasıl yazılıyo türkçe ya
quote:
Orjinalden alıntı: onur6
onur /re off oyunda nasıl yazılıyo türkçe ya
/re off calismiyorsa bide /request off u dene...Kolay Gelsin...
oldu :D çok saol
oyunda çok fazla lag var yaw :( gece 3 te girdim 7 kisi online di zaten, ona ragmen skilleri bile goremeyecek derecede lag oluyordu.
bosslardan da kundun lar dusmuyor acaba ayarlarda mi bir sorun var ?
yinede izmir var icinde,,isminde, canim feda :) gözüm kapali oynar1m, ah bide daha az lag olsa :(
ya bu oyunda admin falan nasıl olununr olabilirmiyim nasıl bişey denemek istiyorum da bu arada hayırlı olsun şimdi indiriyom lag olmassa çok sevinirim lütfen admin olmak gibi şeylerde bi şeyler düşün
bende localda hata dıyor biri localı uplead edermi? lütfen
Localı upload etmeye gerek yok sitede patch var.
quote:
Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos
oyunda çok fazla lag var yaw :( gece 3 te girdim 7 kisi online di zaten, ona ragmen skilleri bile goremeyecek derecede lag oluyordu.
bosslardan da kundun lar dusmuyor acaba ayarlarda mi bir sorun var ?
yinede izmir var icinde,,isminde, canim feda :) gözüm kapali oynar1m, ah bide daha az lag olsa :(
Arkadaşım oyunda 30 online varken kaç kişiye sordum lag yok dediler belki sorun sendedir. Gece 7 kişiyle lag olurmu bilemem.Ben gündüz sormuştum
yyaa olmaz böyle bişey oyunun clientini indirmesi 2 saatimi aldı indirdim açtım hata veriyo nasıl düzeltilir bu aradada oyunu yükleyemedim bu arada adminliği düşün nolur sorunuma çare yazın olmassa oynamıycam üyelikte war zaten
adminliği düşün ne olur olursa çok sevinirim oyunuda arkadaşlara yaygınlaştırırım yaparsan şimdiden teşekkürler