Şimdi Ara

Mtv Taksitlendirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bi Araç Düşünün Tahminen 2002 Yılından bu yana Mtv Ödenmemiş.
    Muayeneye Girmemiş. Garajda Yatıyo.
    Sadece 2011 Yılında Sigorta Yaptırılmış Malum Oda 2012 De Bitmiştir.

Şimdi Ben Bu Arabayı Harcamak İstemiyorum.

Araç benim üstüme değil. ama şöyle bi durum var.
    1998 yılında yapılan bi noter satışı ki şöyle ;

sahibi olduğum x plakalı x şasi nolu vs. aracımın (Y) kişiye satabilmek adına (Z) kişiye vekalet veriyorum falan diye resimli bir noter sözleşmesi mevcut.
    Y kişi ben oluyorum :)

Z kişi de arkadaşım. yanlız ruhsat sahibine ulaşamıyoruz.
    aracın ortalama 3 bin gibi bi vergi borcu cıkıyo bin lira gibide muayene ücreti.

malum torba yasası iyice sarpa sardı ocakta bekleniyodu olmadı haziran temmuz dediler olmadı şimdi EKİM'den sonra GÖRÜŞÜLECEK! diyolar. uzun iş ben beklemekte istemiyorum.
    aracın borcu olduğu için vekalet olsada satış alamıyoruz. o yüzden önce borcu temizlememiz lazım. ama ruhsat sahibi olmadan bu borcu taksitlendirirler mi ?
    taksitlendirirlerse Şartlar nedir Max. Kaç taksit vade farkı tarzında bi faiz işliyomu işliyosa ortalama ne kadar bilgisi olan cevaplaya bilirse büyük sevaba girecek :)

Edit: Vergi Dairesine Git Sor Diyecek Arkadaşım İllaki Çıkar. Söylim Ben Baştan :) İşlerimden Dolayı Pek Vakit Bulamıyorum İzin Alma Durumu Biraz Sıkıntı. Tek Atımlık Kurşunum var Yani Onuda Boşa Sallamak İstemiyorum. Olucak Olursa İlgilenicem Teşekkürler :)

• vergi dairesine gidecek vaktin yoksa telefon edecek vaktin vardır. telefonla bilgi al mail at illaki bir muhattap bulursun
    Mail Yoluyla Bilgi almaya çalistim. bana kisaca su cevabi verdiler. yasa cikicak bekleyin. birde vergi dairesine gidin diolar. ben bi onceki mailde vaktimin pek olmadigini gidemedigim icin mail yoluyla sorguladigimi belirtmistim onlara oysaki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.