Avrupada en çok ilgi çeken elektronic-dans olduğu için Hande daha çok yakışacaktır.
BUNUN İÇİN MÜTHİŞ Bİ FIRSAT OLACAĞINI GÖZDEN KACIRMAYIN. MTV EUROPE MUSİC AWARDS, MÜZİĞİN OSCARLARI OLARAK ANILMAKTADIR. TÜRKİYENIN ADAY LİSTESİNDE; HANDE YENER, HAYKO CEPKİN, HADİSE, EMREAYDIN, SAGOPA KAJMER BULUNMAKTA. ARALARINDA SAHNE PERFORMANSI VE SES KALİTESİ OLARAK EN ETKİLEYİCİ OLAN HANDE YENER. COĞUMUZ HAYKO CEPKİN'İ DE BEĞENİYORUZ, FAKAT DÜNYA CAPINDA KENDISININ MUZİK TARZI PEK BENİMSENMEMEKTE. ÖZELLİKLE BU YARISMADA HENÜZ METAL-ROCK-ALTERNATİVE TARZDA BASARILI OLAN SANATÇI SAYISI COK AZ.
Başyalacam Mtv müzik ödülünüze , yeter ulan artık 10 tane konu oldu...
Size ne ya , seviyorsan Hande Yener'e verirsin niye reklamını yapıyorsun , o kazanınca daha mı çok seveceksin , kaybedince dinlemeyecek misin?
Boş boş şeylerle dolduruyorsunuz forumu , 1 açılır 2 açılırda 10 tane mi konu açılır , gidin açılan konudan devam edin...
Kardeşim be sende sanırım HandeYenerFanClub cısın
Bencede hande yener
Hadise zaten kendini Dünya da kanıtlamış birisi Emre Aydın daha yeni ona daha çok uzun yol var Sago olmaz.Rap müzik fazla tutulmuyor artık dünya da Hayko nunda çok benzerleri var
bnde ona verdim çünkü kız hem sexi hem ingce falan bilio dışarıda ii is yapa
quote:
Orjinalden alıntı: MoĞoLLar
quote:
Orjinalden alıntı: Özgür Can
Hadise'ye verdim
ingilizce mi biliyo güldürme benikadın popstara katıldı orda ingiliz biri vardı tercüme et dediler kem küm edip durdu o ancak ingilizce yazılmış şarkıları okur
quote:
Orjinalden alıntı: GraFX1
quote:
Orjinalden alıntı: MoĞoLLar
quote:
Orjinalden alıntı: Özgür Can
Hadise'ye verdim
ingilizce mi biliyo güldürme benikadın popstara katıldı orda ingiliz biri vardı tercüme et dediler kem küm edip durdu o ancak ingilizce yazılmış şarkıları okur
ya herneyse yurt dışından gelmedimi o ? yurtdışındakilerin tr dekilere göre lisanları geniş.. geldiği ülkenin lisanını biliodur işte.. ingde bilio.
sagopa da elektro dans yapıyo o zaman saçmalıga bak.çakma modanna Türkiye'ye artı degil sadece alaycı ifadeler kazandırır
arkadaşlar herkes kendi müzik türüne göre vermesin metal rock rqap türü şeyler alamaz bence hadise iyi yorumu,güzelliği ve tanınmış olmasıyla başarılı olabilir.Hande yenerin iyi iş yapabileceğini hiç zannetmiyorum.
Bu arada sago tutmaz çünkü rap dünyada tutulmuyor diyen arkadaşı da anlamadım?rap en çok dinlenen ve sevilen müziklerden.sago tanınmış değil ve dediğim gibi bu ödüllerde sago iyi olmaz.
Yalan haber sonuçları mtv türkiye bile bilmiyor oylar genel merkezde toplanıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sametw300
... BUNUN İÇİN MÜTHİŞ Bİ FIRSAT OLACAĞINI GÖZDEN KACIRMAYIN. MTV EUROPE MUSİC AWARDS, MÜZİĞİN OSCARLARI OLARAK ANILMAKTADIR.
Hande Yener kimmiş ya? Bu hande yener 2-3 sene önce aşkın ateşi gibi apuk sapuk pop şarkılar yapan kadın değil mi ? Hiç sevmediğim insandır . Sagopa'yı , Hadise'yi , Hayko Cepkin'i , Emre Aydın'ı o kadına tercih ederim . En azından bunlar hangi müzik türü revaçtaysa ona göre müzik yapmıyorlar . Elektronikmiş peh
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
Hande Yener kimmiş ya? Bu hande yener 2-3 sene önce aşkın ateşi gibi apuk sapuk pop şarkılar yapan kadın değil mi ? Hiç sevmediğim insandır . Sagopa'yı , Hadise'yi , Hayko Cepkin'i , Emre Aydın'ı o kadına tercih ederim . En azından bunlar hangi müzik türü revaçtaysa ona göre müzik yapmıyorlar . Elektronikmiş peh
+19191919
@mogollar
lüften git adını degiştir, imzanı da kaldır. mogollar dinleyen biri böyle olmamalı. gereksizlerdeki konun, hadiseye oy vermen bosu bosuna reklam yapma.
üzülüyorum gerçekten mogolların boyle kişiler tarafından kullanılmasına.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme