Şimdi Ara

MTV avantajı sağlayan Volkswagen Transporter 8+1 satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Alman üretici Volkswagen’in Türkiye pazarına özel olarak tasarladığı 8+1 koltuklu Volkswagen Transporter, bayilerdeki yerini alarak satışa sunuldu. 2014 yılında kabul edilen kanun kapsamında vergi avantajı sağlamak için gelen 8+1 Volkswagen Transporter’ın satış fiyatı 164 bin 950 TL.
     

    2014 yılında yürürlüğe giren kanunla birlikte en fazla 9 koltuğa sahip olabilen ve insan taşımak amacıyla imal edilen motorlu taşıtların otomobil sınıfına dahil olmasıyla birlikte otomobil statüsünde tescil edilebilen Transporter 8+1, sağladığı MTV avantajı ile Transporter sahibi olmak isteyenlere cazip bir fırsat sunuyor.

     

    Transporter 8+1 standart donanımları 

    Yeni Volkswagen Transporter 8+1 versiyonu 150 PS güç üreten 2.0 litrelik TDI motor ve DSG otomatik şanzıman ikilisiyle satın alınabiliyor. Bunun yanı sıra araçta viraj dengeleme sistemi (ESP), anti patinaj sistemi (ASR), yokuş kalkış desteği, yağmurda fren desteği, yüke duyarlı devrilme koruması (ARP), elektronik diferansiyel kilidi (EDL), dört tekerlekte bağımsız süspansiyon, hız sabitleyici, radyo kumandalı deri direksiyon gibi pek çok donanım da standart listesinde yer alıyor.

     
     

    Yeni Transporter 8+1 versiyonunda yükseklik ayarlı halojen farlar, ısı yansıtıcı ve renkli camlar, rezistanslı arka cam ve cam sileceği ile sürüş konforu sağlanırken, arka park sensörü sayesinde rahat park etme imkanı sunuluyor. Ön ve arkadan üflemeli klimatik klima ve yolcu bölümü basamak aydınlatması ile yolcular için konforlu bir seyahat olanağı sağlanmış. Ayrıca tavanda yer verilen 10 adet portbagaj sabitleme noktasıyla da yük taşıma kapasitesinin arttırılması amaçlanmış.

     

    Fiyatları 107 bin 950 TL'den başlayan Volkswagen Transporter ailesinin 2018 güncel fiyat listesine buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

     







  • Gec kaldı uber gitti araclar ellerinde kalır....

  • Uygun fiyatlı Uber aracı ama şimdi işler sıkıntıda
  • uber den 2. el piyasası şişti, sıfırına reklam yaparlar tabi..

  • Bunu alan basina dert alir surekli polisler cevirir

  • Bence bu fiyat (164 bin) otomobil değil minibüs(ticari) tescilli fiyatı olmalı. 2 litre motorlu 2 ton ağırlıkta otomobilin 164 bin tl olması imkansız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    Seçim sonrası yani ikinci turdan sonra Uber serbest kalır, zaten seçim öncesi taksicilerin gazını almak için alınan bir karar gibi görünüyor. Çünkü söylentilere göre Uber 3.havalimanı taşıma işini aldı diye konuşuluyordu.



    Zaten uber hâlâ taşıma yapıyor yakalanma pahasına.

    En kötü ihtimalle uber sürücüleri uygulama harici devamlı müşterileriyle kontak halindedir telefonla temas sağlayarak.



    Şahsen param olsa da bu minibüse para vermem, Vito nun ikinci elini alırım aynı paraya kafam rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 164 bin 950 TL.

  • çözümü var onada bi düzenlemeyle vergi artışı yapılır .eyy dış mihraklar diye bağırır iç mihrakı unuturuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul savanalarında , T plakalı sırtlan sürüleri tarafından kıstırılmak , opsiyon değil , standart .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secim gecsin "uber muber diye bir sey varmis, cok sukelaymis. Halk cok memnunmus. Iyi firmaymis" demeye baslarlar merak etmeyin. Ne zaman soylediklerinin arkasinda durdular ki? Olmek madencinin kaderi diyenler uc gun once madencilere yalakalik etmedi mi miting alanlarinda? Bunlarin hic bir soyledigine inanmayacaksin.

  • Citroen Jumpy SpaceTourer, Peugeot Expert Traveller ve Mercedes Vito otomobil ruhsatlı olanlar 1.6 litre dizel motorla satılırken ortalama bandrolleri 6 aylık 750 TL civarıyken bunu alan adam 6 aylık ortalama 2.000TL civarı bandrol ödeyecek hangi akla hizmet???

    Atı alan üsküdarı geçti doğuş bey sana günaydın..

  • ticarilerde ötv ve kdv daha indirimli olup sadece mtv yüksek çıkıyordu galiba. toplamda zararlı çıkılabilir. yine de güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Bu araçların tamamında 6 aylık mtv 444 tl şu anda. Benim Tourneo custom 2.2 motordu. 1.6 Mercedesle aynıydı vergisi. Bu klasmanda mtv fark etmiyor. O nedenle kimse gidip 2 tonluk minibüsü 1.6 olarak almıyor. İleride vergilendirme sistemi değişirse o zaman 1.6 olanlara olan rağbet artar. Bu araçlar trafikte otomobil, vergi daireside minibüs geçiyor. Trafikte hız sınırı, vize vs. otomobillerle aynı olduğu için çok avantajlı. Tek sıkıntıları otomobillerden fazla yakmaları ve park problemi.
  • comfortline full modelinde bile sadece tek hava yastığı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.