Şimdi Ara

Mtok Hakkında birşeyler duydum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün hocamız dedi sen calısıyordun niye bıraktın artık falan anlattım böyle böyle haber izlemiyonmu meslek ögrencilerini magdur etmiyecegiz onların ygs puanı agırlıkta olacak diye birşeyler dedi 10 15 soru yapsanız bu sene yeter size falan dedi de bu dogrumudur dogruysa ygsnin %kacı etkiliyor

• Hoca zökeenlik yapmış olm. LYS ile alıyor demek LYS ile alıyor demektir. YGS ağırlığı diye bişi yok. LYS de mf4 puan trüne girdiği için MF4 hesap sistemine göre hesaplanır. Biraz mantıklı düşünmek lazım. Hocanın kast ettiği şey; zaten meslekliler calışmıyor ki onlar LYS den 10-15 tane yapsa yeter gibisinden bi kuruntu
  • bende dedim öyle bana dedi haberlere çıktı sizin puanınız hesaplanırken ygs agırlıklı hesaplanıcak falan dedi kafam karıştı gerçi calısmıyorumda lys ye gitti bu sene
  • yok öyle bir şey ygs nin %40ı alınır ama aklıma takılan bir şey var

şimdi sen ygs 1 2 den barajı geçemedin ama diğerlerinden geçtin ee mtok için lys fen sınavlarına girdin
    yine o 1 2 nin %40ımı gelir?

+mtok bu sene lys ile girilmesi kesin mi. her yerde kesin diye okudum ama.hala emin olamıyorum ve lys çalışıyorum birde :S
  • hoca pek çok meslek liseli lys ye çalışmıyor, sen az da olsa yaparsan yeter demişse doğru olabilir ama mesleklere özel puan hesaplaması yok.

@volken7
    mf-4 puanını hesaplarken ygs 1-2-3 her neyse onu baz almıyorlar mat1 in %22 si sosyalin %6 sı falan diye alınıyor.
  • evetde mtok lys 4mail attım ösym cevap gelmio

internette bakıyorum yok yök açıklama yapmış konteyjan duruyor puan türü değişti.ygs yerine lys

arkadaşım dio hocamız yökü aramış telle konuşmş mş lys ile mtok giricekmişiz.

ama bu gerçekten böylemidir bilmiyorum ama lys çalışıyorum yinede.
  • ösym den daha çok cevap beklersin. mektup gönderdiğinde bile değerlendirilmesi için bankaya bir miktar para yatırman gerekiyor öyle değerlendirmeye alıyorlar demişti bi hocamız, maile biraz zor cevap verirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten meslek liselilerin LYS'de yapabilecekleri belli.Biraz yaparsan Mtoklara gidebilirsin.Hocan bunu kastetmişdir.
    Birde şöyle birşey duydum:LYS'ye girecek olan meslek liselilere temel-basit olarak sora bilirler veya farklı bir kitapçık verilebilir.Ne kadar doğrudur bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Zaten meslek liselilerin LYS'de yapabilecekleri belli.Biraz yaparsan Mtoklara gidebilirsin.Hocan bunu kastetmişdir.
    Birde şöyle birşey duydum:LYS'ye girecek olan meslek liselilere temel-basit olarak sora bilirler veya farklı bir kitapçık verilebilir.Ne kadar doğrudur bilemedim.

öyle birşey olacagını sanmıyorumda haberlere cıkmıs neydi o kaçırdım onu ögrenmeye calısıyorum cünkü aynı şeyi yengemde dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.