Şimdi Ara

MTGreenworks.com Doğa Dostu Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurumsal tanıtım ve pazarlama argümanları içinde outdoor(dış alan) reklam ürünleri çok önemli bir yere sahiptir.

Outdoor reklam kategorisini yüksek bütçeler gerektiren dış mekan afiş, poster vb çalışmaları ile görmek pazarlamanın bir ayağını eksik görmektir. Bunun yanında tüm sosyal alanlarda ve gezebilen reklam ürünleri de mevcut. Bu ürünler içinde bez çantalar çok önemli bir paya sahipler.

Doğa dostu kanvas çanta, gabardin çanta, keten çanta gibi farklı kumaş seçeneklerinden üreteceğimiz bez çantalar ile yeni bir kampanyanız, piyasaya yeni çıkardığınız bir ürününüz, katılımcısı olacağınız bir fuarda markanız veya markalarınız hakkında net bilgiler verebilir, görsel hafızada bu mesajların kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Yapılması gereken tek şey uygun Bez Çanta modelini birlikte bulmamız ve en doğru tasarımlarla ilgili mesajların bez çantalara uyarlanmasından ibaret. Geri dönüşebilir ve anti bakteriyel nonwoven kumaşlardan, %100 pamuk dokuma Kanvas Çantalar, Gabardin Çanta, Ribs çanta ve ham bez çantaların kumaşları kadar çok çeşitli ebat seçeneği ile uygulamayarak size sunuyoruz.

Akabinde markanızı, okulda, işyerinde, toplu taşıma araçlarında, alışveriş merkezlerinde, otel, tatil köyü, kamping vb tatil yerlerinde, yeme içme mekanlarında, fuar alanlarında, seminer ve konferanslarda, yurtdışı seyahatlerinde, havuzda, plajda, alışverişte ve akla gelebilecek hemen her türlü indoor ve outdoor mekanda sunabilme avantajını bez çantalar ile yakalıyorsunuz. Hem de çok ekonomik bütçelerle ve binler-on binler hatta yüzbinlerle ifade edilecek ayrı ayrı bez çanta ile yakalıyorsunuz bunu.

Markanıza özel üretim yapacağımız, dilerseniz mağazalarınızda bedel karşılığı satabileceğiniz, dilerseniz tanıtım amaçlı ücretsiz sunabileceğiniz her Bez Çantalar sizi ve markanızı her yerde en iyi temsil edecek tanıtım ve pazarlama ürünüdür.

Sizi Doğaya duyarlı olmaya davet ediyoruz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.