Şimdi Ara

MSÜ YÜZÜNDEN MORALİ BOZULANLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • size ssli olarak tytnin fazla önemli olmadığını anlatıcam konunun sonunda ancak sınav ve sonuçlar için yorumumu yapmak istiyorum ilk önce sonuçlardan gördüğümüz kadarıyla yığılma 85-98 net arasında oluşmuş +100 üstündekiler 2k içinde olabilirken 3-4net düştüğünüzde bir bakmışsınız 7kdasınız burada aytnin önemi devreye giriyor.Şu saatten sonra MSÜ kötü geldi diye ayt çalışmayı bırakıp tytye asılırsanız sonuçların açıklandığı gün ağlarsınız.MSÜ YÜZÜNDEN MORALİ BOZULANLAR GELSİNMSÜ YÜZÜNDEN MORALİ BOZULANLAR GELSİN

İlk resim görüldüğü gibi msüde yaptığım tyt sıralaması 2.resim ise tyt-ayt arasındaki çekiş tyt 6.8k gelmişken ayt ile 1.2kya çekilmiş hamda msü iyi geçirdiğim sınavlardan biriydi tyt ise türkçenin uzun sürmesinden dolayı matı yetiştirememiştim sınav çıkışı moralim bozuktu ancak aytyi iyi yaptıktan sonra 100kda olsanız ilk 10kda olsanız inanılmaz çekişler yapabilirsiniz.YENİDEN SÖYLÜYORUM TYTNİZ +95 İSE TYTYE DENEME HARİÇ ÖNEM VERMEYİN AYT KASMAYA DEVAM EDİN

• MSÜ 850 yaptım genel. YKS ilk 500'e gireceğim. Herkes yazsın buraya biraz canım sıkıldı ama hırslandım. OLACAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu netlere bakınca hepsini ayrı ayrı denemelerde yaptığım çok oldu ama şu tyt'de bi türlü birleştirip hedefimdeki sıralamayı elde edemiyorum nasip bu tyt olur inşAllah.

• MKILIÇ kullanıcısına yanıt
    Benim de hedefim ilk 500 sınavdan sonra tekrar dönüp bakarız. Şimdiyse çalışmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stewartteoremi

Benim de hedefim ilk 500 sınavdan sonra tekrar dönüp bakarız. Şimdiyse çalışmaya devam
    Evet hocam Ramazanı da bıkmadan devam ettirirsem umarım
  • tyt çalışmak tyt konularının hepsini bitirmiş biri için mantıksızdır ama konular bitmemişse çalışmaktan başka çare yoktur.Ayrıca attığın ss de elemanın zaten belli bir düzeyde olduğu belli tyt de çok kötü yapsa 5 net aşağı oynar sen gider 100k lık adama tyt çalışma ayt de çekersin dersen adam iki sınavdan da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH

tyt çalışmak tyt konularının hepsini bitirmiş biri için mantıksızdır ama konular bitmemişse çalışmaktan başka çare yoktur.Ayrıca attığın ss de elemanın zaten belli bir düzeyde olduğu belli tyt de çok kötü yapsa 5 net aşağı oynar sen gider 100k lık adama tyt çalışma ayt de çekersin dersen adam iki sınavdan da olur.
    Yanlış 150kda olsa aytde bedava konulardan daha kolay net arttıracaktır zaten.Konular bitmemişse haklısın tyt çalışabilir ama konuları biten birinin sınava bu kadar az zaman varken tytye zaman harcaması saçmalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayt fenin full olmasının sırrı ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Yanlış 150kda olsa aytde bedava konulardan daha kolay net arttıracaktır zaten.Konular bitmemişse haklısın tyt çalışabilir ama konuları biten birinin sınava bu kadar az zaman varken tytye zaman harcaması saçmalık

Alıntıları Göster
    Hocam sınavda tutulup kalma olur mu ayt adına.Bazen deneme çözerken normalde mattan 30+ yaparım o an her şeyi yapmışım yanlış anlayıp yanlış yanlış çözüpfarklı şeyler işaretlemek falan oluyor sınavda olur mu bu diye korkmaya başlıyorum ne dersin
  • fenı nasıl fulledınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7889C4BA1

Hocam sınavda tutulup kalma olur mu ayt adına.Bazen deneme çözerken normalde mattan 30+ yaparım o an her şeyi yapmışım yanlış anlayıp yanlış yanlış çözüpfarklı şeyler işaretlemek falan oluyor sınavda olur mu bu diye korkmaya başlıyorum ne dersin

Alıntıları Göster
    Ayt de süre fazla olduğu için tutulup kalma olmaz ama tytde stres yaparsan kalabilirsin.Kriz yönetimi çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdesr333

fenı nasıl fulledınız hocam
    Biyoloji ve kimyam normal denemelerde de zaten genelde ya 1 yanlış ya full geliyordu güveniyordum ancak fizikte 3-4yanlış gelebiliyordu sınavda fizik sadece konu mantığı sorulduğu için fulleyebildim.Fende konular 1sefer bittikten sonra sadece denemeyle devam ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.