< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
msü hatalı soru

-
-
yaklaşık kelimesinin kökü yakın değil yaklaş mak yani ünlü düşmesi yok orada -
hoca tdknin sayili hocalarindan valla ben de bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaklasmak yakinlasmaktan gelmiyir mu zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
büyük ihtimalle kökü yakın arapçadaki yakılaşmaktan geliyormuş.
fakat soruda tüm hepsi olsa bile birileri bariz şekilde varken en güvensiz geleni işaretleyeceksin ne olur ne olmaz. sınav anında soruya çıkmayan bir matematik sorusu değilse yanlış damgası vuracak adam sen(bilgisayar başında üslup yanlış gibi gözüküyor hepimizi kastediyorum.) değilsin en yakın şıkkı işaretleyip geçmek gerekliydi. en azından öğrencinin bunu yapması lazım. tartışma işini öğretmenlere dil bilimcilere bırakmalıyız. bizim üstünden kalkabileceğimiz bir iş değil ama zaten çoğu öğrenci konuyu biliyorsa ünlü düşmesi yapmıştır bu soruyu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 7 Nisan 2021; 18:7:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EB5DF7EA3büyük ihtimalle kökü yakın arapçadaki yakılaşmaktan geliyormuş.
fakat soruda tüm hepsi olsa bile birileri bariz şekilde varken en güvensiz geleni işaretleyeceksin ne olur ne olmaz. sınav anında soruya çıkmayan bir matematik sorusu değilse yanlış damgası vuracak adam sen(bilgisayar başında üslup yanlış gibi gözüküyor hepimizi kastediyorum.) değilsin en yakın şıkkı işaretleyip geçmek gerekliydi. en azından öğrencinin bunu yapması lazım. tartışma işini öğretmenlere dil bilimcilere bırakmalıyız. bizim üstünden kalkabileceğimiz bir iş değil ama zaten çoğu öğrenci konuyu biliyorsa ünlü düşmesi yapmıştır bu soruyu.
Kardeş sen ne yaptın MSÜ'de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X