< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 3 Mart 2024; 11:58:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 3 Mart 2024; 11:58:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlasCamus -- 3 Mart 2024; 14:19:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tarih hiç yapamadım full bilgiydi türkçe uzun sürdü dil bilgisi soruları kolaydı ama belirtme eki sorusunu yapamadım hepsi i almıştı ag ve noktalama işaretleri sorularında işaretleri tam kestiremedim virgüldür inşallah matta da ilk 20 soru 15dkda fln bitti geo da kolaydı problemler biraz zordu Onun dışında şıkları karmışlar romen rakamları fln zaman kaybettırdı bıraz |
bütün dil bilgilerini yaptım la doğrudur hepsi ama belirtme eki sorusunda hepsi i eki almıştı ztn |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 3 Mart 2024; 15:44:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu sene yine girdim geçen seneden iyi gelecek.hiç çalışmadan 105-110 net gelir gibi tr'ye uzun süre çalışmadım ama zor gelmedi yani ortaydı, sos bildiğim yerlerden çıktı, mat kolay, fen de kolay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE4E33D3 -- 3 Mart 2024; 15:50:23 > |