Şimdi Ara

Msü 2020 neden bu kadar abartıldı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası objektif bir şekilde yorumlamak gerekirse Türkçesi 2018 ve 2019 TYT ye göre çok daha net ve kolaydı. Belki 2018 ve 2019'un Msülerinden bir tık zordur o kadar.
    Sosyalde Tarihin ilk 3 sorusu harici klasik Ösym Sosyaliydi. Felsefe yorum soruları biraz zordu bu bakımdan 2018 tyt'ye benzettim.

Matematikte herkes zor deyince merak etmiştim çok ama konu dağılımına kadar ösym çizgisinde klasik bir matematik olmuş,en basidinden örnek vermem gerekirse iki nokta arası uzaklık formülü verilen soru Ösym nin zaten 98948348. kez sormuş olduğu soru. öyle uzun uzun hikayeli soru da yoktu. 2,3 tane zor soru vardı sadece. Niye bu kadar abartıldı anlam veremedim.

Fen kısmında fizik kesinlikle kek değildi hatta bir iki tane zor soru vardı bile denilebilir. Kimyası kolaydı ama normalde ösymnin kimyası daha da kolay ve kek olurdu bir tık orta düzeye çekmeye çalışmışlar. Biyoloji kısmı ise kesinlikle Tytlere göre çok basit kalmış. Klasik basit-orta soruları koymuşlar.

Genel anlamda toparlarsam Tarihteki bilgi soruları, Fizikteki ve mattaki bazı sorular ve sınavın 135 dk olması dışında abartılacak bir tarafı kesinlikle yok. Seviye olarak Ösym standartı bir sınav olmuş. Muhtemelen Tyt de bu seviyede olur kimse moral bozmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes 165 dkya alıştı + sınava benim gibi ilk kez girenler denemelerle alakası olmadığı tecrübesini tattı bunların etkisi var bence
  • Genel olarak zor değildi zaten sadece diğer msülerle arasındaki zorluk uçurumu çok belirgindi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CakaCaka C kullanıcısına yanıt
    Çok da uçurumluk bir fark diyemeyiz bence her dersi bir tık update yapmışlar sadece.

• CakaCaka C kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki msüde de bazı dersler yine zordu hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.