Şimdi Ara

MSS32.DLL HATASI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar metin2 oynuyorum oyunu açıyorum açılmıyor mss32.dll değiştirildi hatası veriyor yeni mss32.dll indirdim system32 ye attım oyunun kurulu olduğu yerede attım fakat hata hep aynı düzelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jese30

Arkadaşlar metin2 oynuyorum oyunu açıyorum açılmıyor mss32.dll değiştirildi hatası veriyor yeni mss32.dll indirdim system32 ye attım oyunun kurulu olduğu yerede attım fakat hata hep aynı düzelmiyor

Sistem gereksinimleri karşılamıyor olabilir yada oyunu kaldırın tekrar indirin veya kurun..Kendi içindeki :DLL dosyası varsa sytem32 içine atın ve değiştirin okadar.Dediğim gibi sistem gereksinimlerin karşılamıyor olabilir.
  • DAHA DÜN AÇILIYORDU OYUN BUGÜN HATA VERDİ YENİ DLL İNDİRDİM SYSTEM32 ATTIM AMA SORUN DEVAM EDİO
  • Öncelikle virüs programlarının hepsini kapat. Sonra dll yi m2 klasörüne at system32 yi niye kurcalıyorsun ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 23 Aralık 2013; 12:31:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TAMAM DENİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Öncelikle virüs programlarının hepsini kapat. Sonra dll yi m2 klasörüne at system32 yi niye kurcalıyorsun ki.

OLMADI KARDEŞ DENEDİM
  • virüs programı karantinaya almış olabilir.Virüs programından geri yükleme yapın açılması gerekir.Eğer açılmassa oyunu sil tekrar yükle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

virüs programı karantinaya almış olabilir.Virüs programından geri yükleme yapın açılması gerekir.Eğer açılmassa oyunu sil tekrar yükle..

VİRÜS PROGRAMI KULLANMIYORUM KARDEŞ AMA SİLİP TEKRAR YÜKLERİM OLMASA CEVAP YAZRM TEKRAR
  • OLMUYOR TEKRAR AYNI HATA VAR :/
  • quote:

OLMUYOR TEKRAR AYNI HATA VAR :/

Ya o oyunu oynamayı bırakacaksınız yada format şart...
  • quote:

quote:

OLMUYOR TEKRAR AYNI HATA VAR :/

Ya o oyunu oynamayı bırakacaksınız yada format şart...

KARDEŞ YOK FORMATLA ALAKASI ZATEN PC YENİ FORMATLI DAHA DÜN BİLE OYUN AÇILIYORDU HİÇBİR AYAR FALAN KARIŞTIRMADIM DURUP DURURKEN ESKİ PC DENDE OLUYORDU ATIYORDUM YENİ Bİ DLL DÜZELİODU AMA BU SÜREKLİ TEKRARLIYOR FORMATTA ATABİLİRİM AMA ÇOZÜM YOLU OLSA İYİ OLR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

hile kullanıyorsanız o yüzden olabilir buyrun:

http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/2675431-otopackauto-pack-'li-serverlerde-hile.html

HAYIR KARDEŞ HİLE KULLANMIYORUM YENİ DLL FALAN İNDİRDİM SÜREKLİ TEKRARLIYOR NE YAPSAM İŞE YARAMADI
  • quote:

HAYIR KARDEŞ HİLE KULLANMIYORUM YENİ DLL FALAN İNDİRDİM SÜREKLİ TEKRARLIYOR NE YAPSAM İŞE YARAMADI

Aşağıdaki linkten windows 8.1 i kurup verilen sürücü paketiyle sürücülerini yükledikten sonra tekrar deneyiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_85346772/tm.htm
  • quote:

quote:

http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/2675431-otopackauto-pack-'li-serverlerde-hile.html

Eğer metin2 xp için sürücü gereksinimlerini kesti ise win7 formatına dönmende fayda var sizin sorunuz işletim sisteminin dll gereksinimlerinde xp yer almıyor olabilir.Size bunu anlatmaya çalıştım lakin başka araşışlarda sonuç olmayabilir.Sizde Xp vardı zannedersem...

• quote:

quote:

quote:

Eğer metin2 xp için sürücü gereksinimlerini kesti ise win7 formatına dönmende fayda var sizin sorunuz işletim sisteminin dll gereksinimlerinde xp yer almıyor olabilir.Size bunu anlatmaya çalıştım lakin başka araşışlarda sonuç olmayabilir.Sizde Xp vardı zannedersem...

EVET XP VAR BİRAZ SORUNLU OLACAK ÇÜNKÜ FORMAT CDSİ BULANA KADAR MUTLAKA GEÇERİM XP BENİDE YEDİ PCMİDE GERÇEKTEN BU KADAR BERBAT OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

• bakın bole cıkıyor bende yaa

MSS32.DLL HATASI ???
  • Dll ismini google yazın indir diyin system 32 atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.