Şimdi Ara

msneyi hareketli yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şu msn nin rengi sasrı oluyor ya onu merak ettim ve yanında hareketli yazıo
    nasıl yaparıım ben onu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: __CiSeMrAh__

Ya şu msn nin rengi sasrı oluyor ya onu merak ettim ve yanında hareketli yazıo
    nasıl yaparıım ben onu ?

eskiden bu yöntemle ofline iken size yazılan mesajlar cep telimize gelirdi ama artık ücretli oldu o sistem,bizde bu şekilde yaparak mailimize gelmesini sağlıyoruz.Ve off line iken bize yazılanları mailimize bakıp görebiliyoruz.

http://www.mobile.msn.com girin

Kendinizi üye edin üyelikten 30 dk sonra felan cewrimdısı yerine hareketli görüneceksiniz siz kapalı iken size yazılanlar ise mail adresinize gelecek.

Kullanımı:
    Joın Now dıyorsunuz.Daha sonra kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapıyorsunuz.Wireless service provider: kısmında OTHER ı seçiyoruz.Daha
    sonra next diyoruz.Nexte dedikten sonra ise "My device has text messaging " bu kısım tikli olmalı.Altında Type your mobile address kısmındaki boş
    kutuya mail adresimizi yazıyoruz.Next dedikten sonra ise "I have read and agree to the pricing and terms of use" yazan yerin yanındaki kutuyu
    şaretliyoruz.Yani sözleşmeyi kabul ediyoruz ve tekrar next diyoruz.Şimdi ise karşımıza comfirmation code kısmı çıkacak.Buraya ise mailimize gelen kodu
    yazacagız.Yalnız dikkat edin kod junk maile de gelebilir.Mailimize gelen kodu buraya girdikten sonra next diyoruz.Bu işlemleri yaptıktan sonra msn i açıp
    kapadıgınızda Listenizdeki kişilerin mobil aygıtınıza anlık ileti göndermelerine izin vermek istermisiniz şeklinde bir uyarı gelecek.Bunu evet olarak
    cevaplıyoruz.Daha sonra durumunuzu çevrimdışı yapıp başka bir msn den kendinize bakarsınız durumunuz hareketli olarak gözükür ve de size yazılanlar mail
    adresinize gelir.Ayrıntılı bir şekilde anlattım çünkü bazı arkadaşlar yapamamışlar.

Not:Join now diyip kullanıcı adı şifresini girdikten sonra other seçeneği çıkmayan arkadaşlar maillerine girip ülkeleri eğer usa olarak seçiliyse onu
    Türkiye olarak değiştirmeleri gerekiyor.

Dipnot: Daha önceden hotmail dışında hiçbi mailde çalışmıyor denmişti bize ama birkaç arkadaştan öğrendiğimiz kadarıyla diğer farklı uzantılı
    adreslerinizde de bunu yapabiliyormuşsunuz...

İPTAL ETME:.Ayrıca konu içinde yoğun olarak bunu nasıl iptal ederiz diye sormuşlar.O konuya da cevap verelim.Yine vermiş olduğum adrese yani
    http://www.mobile.msn.com buraya giriyorsunuz,kullanıcı ad ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra delete my account derseniz iptal etmiş olursunuz.Ve altına çizerek söylüyorum yukarıda anlattığım işlemleri yaparken asla telefon numarası girmiyorsunuz,birkaç kişi tel nosuna yönlendirme yapmış ve fatura gelmiş.Benim anlattıgım olay tamamiyle mail adresine yönlendirir ve de telefon faturanıza yansımaz.Saygılar...

• Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: __CiSeMrAh__

Teşekkürler

yadımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada ilk günler baya bi mail gelio bilmeyenler aloo nerdesin alo nie cevap vermion falan die açıklayana kadar birz uraşion malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicey_celo -- 7 Haziran 2006; 1:10:28 >
  • Böyle bir özellik sanki messenger discovery de de vardı yanılmıyosam
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Böyle bir özellik sanki messenger discovery de de vardı yanılmıyosam

bu programla arkadasın dediği çok farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birden fazla aynı resimleri silme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.