Şimdi Ara

msnde webcam sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar msnde webcamimi çalıştırmak istiyorum ancak ya bilgisayara bağlı olmadığını, ya da başka bir program tarafından kullanıldığını söylüyor. Msn 7 kullanıcısıyım, betayla alakası yok, yeni sürümü de yükledim sorun aynen devam.. Yahoo Messenger ve diğer tüm uygulamalarda kamera çalışıyor, tek sorun msn'de.. markası philips toucam pro.. noolur birisi yardımcı olsun çıldırıcam.. başka bi usb'yi tak gibi basit şeylerin hepsi denendi..



  • aynı kameradan kardeşimde war sorun çıkarıo sonra kendi kendine düzelio walla bende anlamadım,ama tekrar yüklemeyi ,msn i kapatıp tekrar açmanı dene derim bide o msjı verdiğinde görev yöneticisinden kameranın arka planda çalışan programlarını kapamanı tavsiye ederim hani yanında bi sürü bişiler yüklüo ya belki o yüzdendir
  • istersen bide 6.2de dene yada arkadaşın dediğii gibi çık tekrar gir
  • valla bende de çalışan bişi çalışmamaya başladı, halen de sonuç alamıyorum.. msn'in akla gelen her versiyonunda denedim, olmadı olmadı.. 2 hafta önce çalışan birşey şu an çalışmıyor ve bozuk da değil.. bozuk olduğunu bilsem gam yemicem.. basbaya çalışan bir makina.. görev yöneticisinde de bütün diğer programları kapattım ama çözmedi.. çok gıcık bi durum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.