Şimdi Ara

msnde aktarım hızını yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir program indirsem olurmu?mesela kuzen bana digital foto makinesinden video,resim filan atıyo pc ye.ordanda bana gönderiyo ve hız çokkk yavaş

bunu önleyen böyle 5-10 dk.içinde gelmesini sağlayan bişey vrmıdır?

not:konularda araştırdımda discovery yükleyince çok titreşim atıoymuşssunda oluyomuş.discoveryiden nefret ediyorumm bu yüzden farklı program önerilerinizi bekliyorum.

• sanırm hızını arttırmak için bir program yok :S varsadaa süper olur bekliyorum bilen varsaa sölesin :)
  • evet ya araştırdım yok harbi olsa süper olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

ya bende discovery var ama sanki dahada düştü gibi 5 mb ı yarım saatte alıyorum yani bende anlamadım

zatn discovery, hem pc yi hemde msn yi yavaslatıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

sanırm hızını arttırmak için bir program yok :S varsadaa süper olur bekliyorum bilen varsaa sölesin :)

Aynen Katılıyorum

/>
  • çeşitli upload sitelerini kullanmayı deneyiniz.

Ayrıca msn de aktarımı msg discovery de yavaşlatıyor. kapatıp deneyebilirsiniz. ancak 9.0 versiyon için yapacağımız msn discovery eklentisinde bu sorun bir nebzede olsa giderilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellboy726

çeşitli upload sitelerini kullanmayı deneyiniz.

Ayrıca msn de aktarımı msg discovery de yavaşlatıyor. kapatıp deneyebilirsiniz. ancak 9.0 versiyon için yapacağımız msn discovery eklentisinde bu sorun bir nebzede olsa giderilecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jdownloader hız ayarları için
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msn de hangi programı kullanırsanız kullanın, kaynak pc deki sistem önemlidir eğer aktarım hızı aşırı düşükse ilk nedeni karşı bilgisayarda arayın upload hızını düşüren bi program açık olabilir, sonra siz de sadece msn açık kalsın bu sayede hız artabilir
    walla ben 15 mb yi bilgisayarlar arasında 2 dakkada filan yollayabiliorum live ile
  • ßilmionuz mu? Skype kullan.Orda çok hızlı.....
  • kusura bakmayın.Skype dedim ama burda msnede diomuş....Ama msnyi çoğu kişi kullandığı için aktarım hızı düşük.Ve hızlandırılamaz...
  • Discovery inanılmaz yavaşlatıyo. 3 kb gibi bi hızla gönderiyo (netlimiter tarzı programlarla görebilirsiniz) Kaldırdığınız anda 23 24 kb ile dosya gönderebiliyosunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.