Bir program indirsem olurmu?mesela kuzen bana digital foto makinesinden video,resim filan atıyo pc ye.ordanda bana gönderiyo ve hız çokkk yavaş
bunu önleyen böyle 5-10 dk.içinde gelmesini sağlayan bişey vrmıdır?
not:konularda araştırdımda discovery yükleyince çok titreşim atıoymuşssunda oluyomuş.discoveryiden nefret ediyorumm bu yüzden farklı program önerilerinizi bekliyorum.
sanırm hızını arttırmak için bir program yok :S varsadaa süper olur bekliyorum bilen varsaa sölesin :)
evet ya araştırdım yok harbi olsa süper olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07
ya bende discovery var ama sanki dahada düştü gibi 5 mb ı yarım saatte alıyorum yani bende anlamadım
zatn discovery, hem pc yi hemde msn yi yavaslatıyo
quote:
Orjinalden alıntı: BATYUS
sanırm hızını arttırmak için bir program yok :S varsadaa süper olur bekliyorum bilen varsaa sölesin :)
Aynen Katılıyorum
/>
çeşitli upload sitelerini kullanmayı deneyiniz.
Ayrıca msn de aktarımı msg discovery de yavaşlatıyor. kapatıp deneyebilirsiniz. ancak 9.0 versiyon için yapacağımız msn discovery eklentisinde bu sorun bir nebzede olsa giderilecek.
quote:
Orjinalden alıntı: hellboy726
çeşitli upload sitelerini kullanmayı deneyiniz.
Ayrıca msn de aktarımı msg discovery de yavaşlatıyor. kapatıp deneyebilirsiniz. ancak 9.0 versiyon için yapacağımız msn discovery eklentisinde bu sorun bir nebzede olsa giderilecek.
msn de hangi programı kullanırsanız kullanın, kaynak pc deki sistem önemlidir eğer aktarım hızı aşırı düşükse ilk nedeni karşı bilgisayarda arayın upload hızını düşüren bi program açık olabilir, sonra siz de sadece msn açık kalsın bu sayede hız artabilir walla ben 15 mb yi bilgisayarlar arasında 2 dakkada filan yollayabiliorum live ile
ßilmionuz mu? Skype kullan.Orda çok hızlı.....
kusura bakmayın.Skype dedim ama burda msnede diomuş....Ama msnyi çoğu kişi kullandığı için aktarım hızı düşük.Ve hızlandırılamaz...
Discovery inanılmaz yavaşlatıyo. 3 kb gibi bi hızla gönderiyo (netlimiter tarzı programlarla görebilirsiniz) Kaldırdığınız anda 23 24 kb ile dosya gönderebiliyosunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme