Şimdi Ara

Msnalanım(updated!)20/06/06(wiped) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    <titLe>brokenheartsinn</titLe>

<entry>
    <titLe>Lithium</titLe>
    <author>Nirvana</author>

<Ref href="http://amboleos.tripod.com/nirvana.mp3"/>
    </entry>

<entry>
    <titLe>Only time</titLe>
    <author>enya</author>

<Ref href="http://amboleos.tripod.com/onlytime.mp3"/>
    </entry>

<entry>
    <titLe>nefes</titLe>
    <author>Redd</author>

<Ref href="http://amboleos.tripod.com/Redd_-_Nefes.mp3"/>
    </entry>

</asx>

bunu not pad e yapıştır mesela sonra . asx uzantısıyla kaydet ve web de ki media player a da bu dosyayı kaynak göster
    şarkılıar gördüğün gibi tripod da bun bu playlisti de oraya eklemiştim.sorun olursa söyle bakrız

Not:ark dalga geçince siteyi sildim

• şarkının urlsini nerden bulacağız?
    2.sorumda,msn spacede sayfamı sadece listemdekiler görebiliyor,bunu herkese nasıl gösterebilirim,space arama motorunda adımı yazdığım zaman benim sayfam cıkmıyor başkalarınki cıkıyor?
  • updated ve wiped bunların türkçe karşılığı yok herhalde ondan yazmadın değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

updated ve wiped bunların türkçe karşılığı yok herhalde ondan yazmadın değil mi?

moralim nbozuk ondandır bi miletin ilgisini cekmek

quote:

şarkının urlsini nerden bulacağız?
    2.sorumda,msn spacede sayfamı sadece listemdekiler görebiliyor,bunu herkese nasıl gösterebilirim,space arama motorunda adımı yazdığım zaman benim sayfam cıkmıyor başkalarınki cıkıyor?

tripod dan site al oraya şarkıları ekle! ordan sonra websiteninismi.tripod.com/şarkı.mp3 olcak veya websiteninismi.tripod.com/playlist.asx
    url si oluşturmuş olursun

setting de public yap siteni mutlak görürsün sol tarafta gözükür birz arştır pls benim site gittiği için resim falan kolaymıcam!

• güzel olmuş
  • yardımların için çok teşekkürler amboleos son sorumu soracağım kızmazsan yaklaşık 10 şarkılık bir listem var ama media playerda liste görünmüyor biri bittiği zaman diğer şarkıya geçiyor seninkinde liste olarak görünüyordu onu nasıl yapıyoruz. Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

yardımların için çok teşekkürler amboleos son sorumu soracağım kızmazsan yaklaşık 10 şarkılık bir listem var ama media playerda liste görünmüyor biri bittiği zaman diğer şarkıya geçiyor seninkinde liste olarak görünüyordu onu nasıl yapıyoruz. Tekrar teşekkürler

bişey diil

o liste
    custumize > modul > music list
    ile oluşuyo kendim düzenliyordum onu herşarkı ekleyince başındaki rakamları bi geriletip yeni şarkıyı 1 . yapıyordum
    yanlı ikkat edilmesi gereken orda gördüğün liste aslında albul listesi olarak geciyo.yani sadece bilgi vermek için kendim uydurdum

başka bi yolda &powertoy=sandbox bu code la Power Toy: Custom HTMLmodul ekleyebilirsin şarkılarını sırayla yazarsan daha rahat bulurlar

başka bi türlü gerçek biş media player liste oluşturma belki vardır ama space cok fazla imkan vermiyo bu konuda

• Ya ben Anlamadım Bu Müziğin Url işini bi türlü ekleyemedim yardımmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Ya ben Anlamadım Bu Müziğin Url işini bi türlü ekleyemedim yardımmmmmmmmmm

kodlarımı anlamadın kırmızı olan yerlere kendi uploadladığın parçaların linklerini ekleyeceksin

<ASX Version="3.0">
    <titLe>brokenheartsinn</titLe>

<entry>
    <titLe>Lithium</titLe>
    <author>Nirvana</author>

<Ref href="http://amboleos.tripod.com/nirvana.mp.3"/>
    </entry>

<entry>
    <titLe>Only time</titLe>
    <author>enya</author>

<Ref href="http://amboleos.tripod.com/onlytime.mp.3"/>
    </entry>

<entry>
    <titLe>nefes</titLe>
    <author>Redd</author>

<Ref href="http://amboleos.tripod.com/Redd_-_Nefes.mp.3"/>
    </entry>

</asx>

• cevap icin tşkkurler son bi sorum daha var
    neden başkasının space sine girdiğimiz zaman o kişinin mailini göremiyorum?nasıl kontak kurabilirim kişilerle?

quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

updated ve wiped bunların türkçe karşılığı yok herhalde ondan yazmadın değil mi?

quote:

tripod dan site al oraya şarkıları ekle! ordan sonra websiteninismi.tripod.com/şarkı**** olcak veya websiteninismi.tripod.com/playlist.asx

setting de public yap siteni mutlak görürsün sol tarafta gözükür birz arştır pls benim site gittiği için resim falan kolaymıcam!

• quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

cevap icin tşkkurler son bi sorum daha var
    neden başkasının space sine girdiğimiz zaman o kişinin mailini göremiyorum?nasıl kontak kurabilirim kişilerle?

eğer kişi "Settings" ten görünebilme ayarlarını sadece kendisinde ekli kişiler için ayarlaşmışsa göremezsin herkesin görmesi için Permissions: Public" olarak ayarlayacaksın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

quote:

tripod dan site al oraya şarkıları ekle! ordan sonra websiteninismi.tripod.com/şarkı**** olcak veya websiteninismi.tripod.com/playlist.asx

siteyi ver bakayım bulurm herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

eğer kişi "Settings" ten görünebilme ayarlarını sadece kendisinde ekli kişiler için ayarlaşmışsa göremezsin herkesin görmesi için Permissions: Public" olarak ayarlayacaksın

sene ver sitenide bi girek naptım bakayım merak etim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.